Cosmote & mesajele enervante inutile

Primesc urmatorul mesaj de la COSMOTE:

Conform cerintelor legale, din 24/02/12 termenii si conditiile contractului de abonament COSMOTE se modifica. Info pe www.cosmote.ro si in magazine din 24/02/12

Daca de-abia maine pot citi termenii si conditiile ce intra maine in vigoare la ce mi-au mai trimis SMS-ul asta azi ?

- Ba Ioane vezi ca maine gasesti pe blogu meu, ala sofisticatu si plin de verde (adică ecologic) un mesaj. Clar ? Sa nu uiti, nu ca te-ar interesa. Și tot de mâine îți cresc taxele la abonament.

Si-asa voiam sa reziliez contractul, prea multe sms-uri deranjante si inutile:

Acum poti naviga pe internet in tarile UE folosind una din cele 3 optiuni Travel & Sufr ! Pentru a activa o optiune, acceseaza lp.cosmote.ro. Daca vrei mai multe detalii apeleaza 1234, Serviciul de Relatii cu Clientii, sau pagina www.cosmote.ro, sectiunea abonamente Cosmote- Roaming Travel & Surf.

Intampina-i pe cei dragi in ton de Sarbatoare! Alege tonul de asteptare preferat pe www.muziton.ro sau suna la 866 (0.0372 E/min). Abonament lunar 0.31E.

Gandul si Mediafax stiu mai multe:

Conform noului cadru legal din domeniul telecom, începând de sâmbătă, 25 februarie, în scopul protecţiei consumatorilor, contractele încheiate de aceştia cu furnizorii de servicii de comunicaţii vor conţine mai multe clauze minime obligatorii. De asemenea, noile dispoziţii legale stabilesc, printre altele, un prag maxim pentru durata iniţială a contractului şi aduc unele modificări referitoare la încheierea contractelor la distanţă ce au ca obiect furnizarea de servicii de comunicaţii electronice

Apoi Hotnews cu toate ca n-am primit nici o instiintare de la Romtelecom:

In privinta serviciilor de internet, contractele trebuie sa contina date precum viteza nominala/maxima de transfer a datelor, viteza minim garantata, daca este cazul, sau intarzierea si variatia intarzierii de transfer.

Si Capital spune ceva:

Contractele de Internet vor include parametri de calitate

Si ANCOM in final dar nu cei din urma.

2012-02-23 17 15 42

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo