Politicianul roman: Dan Diaconescu


Merge țanțoș împreună cu nume grele ale politicii românești pe coridoarele nesfârșite și sclipitoare făcute de răposatul Nicu și inițiate de dr. cum laudae Elena, pășind cu pantofii de crocodil pe covoarele impecabile mândrindu-se că a reușit. Are un cuvânt greu de spus pentru viitorul României. A promis românilor la televiziunea poporului că propune un prim ministru al poporului dar când ajunge la fapte se schimbă lucrurile. L-a avut contracandidat și a luptat cu el în campania electorală, de la Oltchim până când zboară în vacanță prin țările calde și astăzi îl desemnează pe învingătorul său și pe oaia neagră a României (așa reiese din vorbele sale din ultima perioadă), fostul premier, distinsul doctor în științe politice, urmașul prizonierului Adrian Năstase, domnul Victor Ponta.

 

Spre deosebire de celălalt patron de televiziune, domnul Dan Voiculescu ce preferă să stea la butoane din fotoliul confortabil, Dan Diaconescu întârzie programarea la dentist pentru că vrea să ajute românii și merge la consultări la Cotroceni în prezența vinovatului principal desemnat de puterea a IV-a în stat: Antena TV, OTV, RTV, Realitatea. De data aceasta, Dan Diaconescu lasă camerele acasă pentru că oamenii trebuie să vadă altceva, nu faptele. S-a terminat campania, e timpul să iasă la suprafață adevăratele intenții și valori. Dacă până acum se jurau cu mâna pe Biblie sau puneau tot felul de citate: Așa să-mi ajute Dumnezeu ! pe pliantele electorale acum iese la iveală adevăratul lor Dumnezeu: buzunarul.

2012-12-17 12 45 58


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/17/2012 12:46:00 p.m.