Sondajero com e Fake Scam Teapa


SondajeRo.com

SondajRo.com

sunt la fel, al doilea nu mai există, primul mai schimbă câte ceva și mai nou a început un alt concurs. Nimeni nu răspunde la mesaje, nu există nici o informație publică referitor la firma sau persoana din spatele siteului iar whois arată că e protejat. Am trimis o sesizare la firma de hosting pentru că nu e normal să promiți bani prin concursuri sau răspunzând la sondaje și de fapt să minți oamenii.

 

O grămadă de oameni se întreabă pe toate forumurile dacă e de încredere acest site și pe toate blogurile oamenii spun deja adevărul: siteul e Fake și erau semne clare încă de la început

No Terms of Service, no Privacy Statement at all. Therefore, I don't believe that they are willing to pay 500 euro in almost a month for someone.
The surveys are pretty legit, with big brand names of Romania, but 8 euro for 8 questions...Its too good to be true.

Apoi era clar că firma nu exista, prin urmare nici ei nu voiau ceva corect:

Despre noi

Compania Sondajero.com este o companie fiică a holdingului publicitar internaţional Mediasysle. Suntem o parte a sistemului multilateral a cercetărilor în domeniul marketing – ului.

2012-12-15 11 07 282012-12-15 11 10 262012-12-15 11 10 41
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/15/2012 11:33:00 a.m.