Ai castigat trimite-ne banii să-ti dam premiul

Ce mai fac prizonierii din închisorile Românești ? 2013-02-23 18 34 01

Aflăm de la știrile Pro TV că dau țepe de sute de mii de lei.

Legea nu se respectă în această țară. Se merge pe principiul o mână spală pe alta și tot statul e vinovatul că cetătenii nu au coloană vertebrală.

Bine bine, să zicem că pușcăriașul a folosit singurul lui apel, și-a folosit drepturile ca să-l fraierească pe un amărât credul cu bani. Că doar așa se fac bani în România, fraierind oamenii, totul doar să nu respecți legea, doar nu ești tu prost să faci așa ceva că altfel vei da faliment. Dar dragostea se vede mai bine în jungla cu mocirlă.

 

Dar cel care fără să gândească a trimis un miliard spre un cont oarecare ca mai apoi, când n-a mai avut banii să își folosească cerebelul și să revină cu capul pe pământ: hei suntem în România ! aici trebuie să te uiți bine în stânga și în dreapta că toți te devorează ca șacalii.

 

Mai vine românașhul cu o idee genială de a utiliza un spray lacrimogen și face infarct prietenul său la club. În timp ce alții își etalează talentul pe teren, românașii noștri fac ce știu ei mai bine, fură mingile Europa League. Nu trăiți ca ei, nu mințiți, nu furați și nu faceți fapte ce nu zidesc spune Dumnezeu în Biblie. Nu fiți ca lumea, fiți oameni cu coloană vertebrală, cu principii, nu ca animalele ci având o conștiință nepătată, curată știind că veți da socoteală odată pentru faptele voastre.

 

Și o măsură extraordinară a iubiților noștri guvernanți pentru care ne rugăm să le dea Dumnezeu înțelepciune să facă legi bune însă la aplicabilitate stăm foarte prost, avem o birocrație stufoasă dar la fapte suntem corigenți. Șoferii care nu plătesc amenda în termen de 90 de zile vor avea permisele suspendate până aduc chitanța.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon