Catedrala Mantuirii Neamului


Biserica este totalitatea oamenilor care au hotărât să împlinească învățăturile lui Hristos în viața lor. Așa cum vezi nu e vorba de ziduri, organizații, doctrine sau religii.

Investim prea mult timp și bani în ziduri, cărămizi, hârțogării și uităm esențialul. Trebuie să punem accent mai mult pe relația noastră cu oamenii și cu Dumnezeu și celelalte lucruri le vom avea pe deasupra. În Africa bisericile sunt făcute din 4 lemne puse în picioare și cu o pătură peste ele, altele având paie pe acoperiș.

 

Ce e mai rău e că liderii aceștia care ar trebui să ne apropie de Dumnezeu au o viziune diferită și în loc să ne spună să nu uităm esența ne direcționează spre lucruri de nimic. Ce poate face un zid ? Cu ce ne poate apropia pe noi sau pe ceilalți de Împărăția lui Dumnezeu ? Putem să avem biserici la fiecare 50 de metri dacă nu-L avem pe Dumnezeu în noi și nu avem Dragostea suntem nimic.

 

Pe de altă parte mor oameni zilnic de boli incurabile, sunt săraci care au nevoie de bani, orfani, văduve, asta ar trebui să fie ținta Bisericii lui Hristos așa cum a fost ținta Domnului Isus. Investim prea mult în lucruri care nu contează și punem accent pe ziduri (Catedrala Mântuirii Neamului) când ar trebui să ne focalizăm atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante.

 

 

2013-03-22 13 50 24
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/22/2013 01:49:00 p.m.