Exista Dragoste fara Sacrificiu ?

Oare n-am învățat de la Tatăl nostru cum să ne arătăm dragostea pentru copii noștri ? Ce n-a sacrificat Dumnezeu pentru ca noi să fim fericiți ? S-a dat pe Sine Însuși pentru ca noi să avem Viață din belșug. Dragostea suportă totul, crede totul, speră totul, SUFERĂ totul. (http://bit.ly/YuGEQa)

 

Dacă ai ales să faci și să crești un copil de ce să nu dai totul pentru ca el să fie cu adevărat fericit ? Unde e dragostea dacă dorințele unei mame sunt puse înaintea sănătății copilului ei ? Sacrificiul e una din faptele dragostei. Mama e definiția dragostei întruchipate, cel puțin așa am înțeles-o eu. Ce folos are copilul tău în a-i da inima printr-o operație dacă nu e plină de dragoste pentru el. O vacanță la Disneyland de o zi poate compensa timpul petrecut cu el dar risipit în dorințele tale ? Oare dorința nu e acolo unde e comoara ? Ce frustrare și amărăciune observi în sacrificiul dragostei ? Dacă folosești cuvântul dragoste (cea care se jertfește neașteptând nimic în schimb) implicit folosești și sacrificiu. sau nu vorbim de dragoste, ci doar atașament sau pasiune.

 

Te rog ia ce-i mai bun de aici, n-am vrut să te judec dar nici să te lingușesc. Iar Biblia e primul loc la care apelăm dacă dorim să vedem definiții ale Dragostei dar și aplicări practice ale ei. Și eu sunt părinte, sunt conștient că la un moment dat va trebui să ne părăsească pentru a locui cu jumătatea sa dar atâta timp cât îl educăm corect și îi arătăm dragostea și sacrificiul nostru pentru el nu ne facem griji că ne va părăsi din cauza lipsei atenției sau dragostei așa cum fac mulți în ziua de azi, aruncându-se în brațele primului venit. 2013-03-22 13 01 13

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo