Noua Facilitate Facebook: Reply Links


Un mesaj pe pagina mea de Facebook m-a anunțat astăzi că pot activa noul serviciu implementat de Facebook pe care-l anunțau cu ceva timp în urmă, linkurile de reply:

Linkurile de reply ne ajută să conversăm mai ușor. Poți răspunde direct comentariilor de pe pagina ta. Cele mai active conversații sunt afișate sus pe pagina ta.2013-03-27 16 31 19

Cum activezi opțiunea de Reply:

Pentru a activa această opțiune trebuie:

  1. Sus pe pagina ta să dai click pe Edit Page
  2. Mergi la Manage Permissions
  3. Selectează Turn On Replies

Oamenii care-ți vizitează pagina vor avea opțiunea de a da reply postărilor care au fost create după ce ai activat serviciul pe pagina ta.

Cum sunt afișate comentariile și reply-urile pe pagina mea ?

Răspunsurile sunt afișate sub comentarii așa că e foarte clar cine-i răspunde cui. Cele mai active conversații sunt afișate sus și cele marcate cu spam sunt afișate jos.

Cum comentez cu Reply unui comentariu specific ?

Trebuie să ai activată opțiunea de Reply pe pagina ta. Odată activat acest serviciu trebuie să dai click pe butonul Reply pe care-l găsești acum lângă Like, în dreapta lui sub comentariu. Nu vei găsi acest buton dacă serviciul nu e activat pe pagina ta.

2013-03-27 16 31 47

După activare am primit răspunsul:

Replies are on!

You can now start using the reply link.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/27/2013 04:34:00 p.m.