Poza: Pui de naparci Pocaiti-va

2013-03-15 16 49 31

sursa foto

Vezi un tip pe bicicletă cu un mesaj simplu: Pui de năpârci, pocăiți-vă !

Dar când a văzut pe mulţi din farisei şi din saduchei că vin să primească botezul lui, le-a zis: „Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare? Matei 3:7

Traducerea nouă spune așa:

Dar când a văzut că mulţi farisei3 şi saduchei vin la botezul lui, Ioan le-a zis: „Pui de vipere, cine v-a arătat cum să fugiţi de pedeapsa care vine?! Faceţi roade vrednice de pocăinţă!

Un alt verset asemănător:

Pui de năpârci, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi? Căci din prisosul inimii vorbeşte gura. Matei 12:34

Traducerea nouă spune așa:

Pui de vipere, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi?! Căci din belşugul inimii vorbeşte gura! Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Vă spun că în ziua judecăţii oamenii vor da socoteală pentru orice cuvânt nefolositor pe care l-au rostit. Căci din cuvintele tale vei fi achitat şi din cuvintele tale vei fi condamnat.

Un alt verset:

Şerpi, pui de năpârci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei?

Alt verset, din Luca de data asta:

Ioan zicea, dar, noroadelor care veneau să fie botezate de el: „Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare?

Așa cum vedeți, mesajul e luat din Biblie și conține cuvinte dure folosite de Ioan pentru farisei. Acest om se plimbă cu bicicleta și afișează același mesaj pentru fiecare om care-l zărește. Poate fi o jignire pentru unii (cum vine omul ăsta să vorbească așa) sau o bucurie pentru alții (că evanghelia se vestește).

 

 

Uneori nu-i de ajuns să aducem versete din Biblie așteptându-ne să zidim și să clădim pe temelia lui Hristos apoi trezindu-ne în ziua lui Hristos că nu ne recunoaște Domnul pentru că lucrarea noastră e făcută din materiale ca paiele, lemnele când trebuia să fie din materiale rezistente ca aurul, diamantul.

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo