Poza: Pui de naparci Pocaiti-va


2013-03-15 16 49 31

sursa foto

Vezi un tip pe bicicletă cu un mesaj simplu: Pui de năpârci, pocăiți-vă !

Dar când a văzut pe mulţi din farisei şi din saduchei că vin să primească botezul lui, le-a zis: „Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare? Matei 3:7

Traducerea nouă spune așa:

Dar când a văzut că mulţi farisei3 şi saduchei vin la botezul lui, Ioan le-a zis: „Pui de vipere, cine v-a arătat cum să fugiţi de pedeapsa care vine?! Faceţi roade vrednice de pocăinţă!

Un alt verset asemănător:

Pui de năpârci, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi? Căci din prisosul inimii vorbeşte gura. Matei 12:34

Traducerea nouă spune așa:

Pui de vipere, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi?! Căci din belşugul inimii vorbeşte gura! Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, dar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui. Vă spun că în ziua judecăţii oamenii vor da socoteală pentru orice cuvânt nefolositor pe care l-au rostit. Căci din cuvintele tale vei fi achitat şi din cuvintele tale vei fi condamnat.

Un alt verset:

Şerpi, pui de năpârci! Cum veţi scăpa de pedeapsa gheenei?

Alt verset, din Luca de data asta:

Ioan zicea, dar, noroadelor care veneau să fie botezate de el: „Pui de năpârci, cine v-a învăţat să fugiţi de mânia viitoare?

Așa cum vedeți, mesajul e luat din Biblie și conține cuvinte dure folosite de Ioan pentru farisei. Acest om se plimbă cu bicicleta și afișează același mesaj pentru fiecare om care-l zărește. Poate fi o jignire pentru unii (cum vine omul ăsta să vorbească așa) sau o bucurie pentru alții (că evanghelia se vestește).

 

 

Uneori nu-i de ajuns să aducem versete din Biblie așteptându-ne să zidim și să clădim pe temelia lui Hristos apoi trezindu-ne în ziua lui Hristos că nu ne recunoaște Domnul pentru că lucrarea noastră e făcută din materiale ca paiele, lemnele când trebuia să fie din materiale rezistente ca aurul, diamantul.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/15/2013 05:02:00 p.m.