Remedii naturiste: extracte & granule

Sunt foarte multe magazine online care vând mult mai ieftin extractele de muguri față de magazinele clasice existente pe piață. În viitorul apropiat voi apela la aceste magazine online pentru cumpărarea de produse naturiste însă deocamdată unele produse cum este soia boabe e foarte scump în mediul online și prefer să aștept.

Produse gemoterapic - macerat glicerinic:

  • extract din muguri de coacăz negru (ribes nigrum): ameliorează simptomele din infecțiile gripale și respiratorii în general (stări febrile, rinite)
  • extract din muguri de măceș: Rinofaringite repetate la copii , episoade bronhopulmonare banale si recidivante ,patologie respiratorie de natura alergica;la copii cu tulburari de crestere datorate episoadelor inflamatorii recidivante (otite, amigdalite ,rinite, traheobronsite); profilaxia antigripala;artroze; in migrene si cefalee vasomotorie;in epuizare generala sau la persoane care obosesc usor.
  • extract din muguri de brad: Anemie, demineralizare la copii si adolescenti, carente minerale si decalcefieri la adulti, dureri osoase de crestere la copii, consolidarea fracturilor, rahitism, osteoporoza, spasmofilie, carie dentara, paradontoza, rinofaringite repetate la copii, cu hipertrofie glandulara. Remineralizant, favorizeaza fixarea calciului in oase, stimuleaza eritropoeza si cresterea tesutului osos, reechilibreaza metabolismul fosfo-calcic.
  • extract din muguri de smochin: indicat in afectiuni ale stomacului: ulcer duodenal si gastro-duodenal cu dureri si tulburari dispeptice (care nu raspunde la tratamente clasice alopate sau în caz de recidiva) singur sau asociat (tratament de lunga durata) dischinezii gastrice, gastrite hiper- sau hipotonice, colite manifestari psihosomatice la nivel gastro-duodenal, depresie, nevroza fobica si obsesiva.
  • extract din muguri de călin: indicat in astm bronsic, bronsita cronica astmatiforma, dispnee astmatiforma, asocieri in bronhospasm; eczema atopica; hipoacuzie.
    Extractul este spasmolitic si antialergic cu tropism pe aparatul respirator , actiune regulatoare neurovegetativa .2013-03-27 15 54 50

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan

Diigo