Sesizarea Cultului Baptist din Romania


Dacă Becali face toată comunitatea de neoprotestanți "satanici" și "lepădați de Hristos" cum ar trebui să acționeze acești oameni dacă respectă principiul sola scriptura ? Să vedem ce ne învață Mântuitorul cu privire la acest aspect:

Dar Eu vă spun să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt.

În zilele noastre, cei care reprezintă Cultul Baptist din România și Alianța Evanghelică din România au făcut o sesizare către CNCD în care președintele cultului, domnul Otniel Bunaciu declară în numele tuturor membrilor baptiști aspectele semnalate. Ce spune Domnul Isus ?

Nu întoarceţi rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântaţi, căci la aceasta aţi fost chemaţi: să moşteniţi binecuvântarea.

Si Domnul Isus a facut o “sesizare” doar catre Tatal si suna astfel: „Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac!” Consider că nu era necesară o astfel de acțiune din partea reprezentanților unor oameni care tind să aplice învățăturile Bibliei în viața lor.2013-03-03 00 43 48
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/03/2013 12:44:00 a.m.