Sesizarea Cultului Baptist din Romania

Dacă Becali face toată comunitatea de neoprotestanți "satanici" și "lepădați de Hristos" cum ar trebui să acționeze acești oameni dacă respectă principiul sola scriptura ? Să vedem ce ne învață Mântuitorul cu privire la acest aspect:

Dar Eu vă spun să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt.

În zilele noastre, cei care reprezintă Cultul Baptist din România și Alianța Evanghelică din România au făcut o sesizare către CNCD în care președintele cultului, domnul Otniel Bunaciu declară în numele tuturor membrilor baptiști aspectele semnalate. Ce spune Domnul Isus ?

Nu întoarceţi rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântaţi, căci la aceasta aţi fost chemaţi: să moşteniţi binecuvântarea.

Si Domnul Isus a facut o “sesizare” doar catre Tatal si suna astfel: „Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac!” Consider că nu era necesară o astfel de acțiune din partea reprezentanților unor oameni care tind să aplice învățăturile Bibliei în viața lor.2013-03-03 00 43 48

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan