Exista Viata dupa moarte ? Experiente in Moarte clinica

Vedeți mărturiile mai multor oameni care au experimentat moartea clinică. Ultimul caz în care omul este declarat mort și stă 3 zile la morgă iar când se pun oamenii să-i facă autopsia el deschide ochii apoi urmează 9 luni de recuperare, dar în timpul cât a stat la morgă a avut o experiență uimitoare care i-a schimbat mentalitatea și a devenit creștin. Un ateu convins după experiența asta nu-l mai poate converti nimeni de la creștinism.

 

 

Apoi un domn care a trăit întreaga viață în egoism, fără dragoste, în vicii se vede atras de niște oameni care îl ciopârțesc și își aduce aminte de vremea când era mic la școala duminicală cântând Isus, Prietenul meu tu vei fi mereu, Nimeni nu schimbă asta și la un moment dat ÎL strigă pe Domnul Isus în întuneric și răceală apare o luminiță mică ce se face din ce în ce mai mare și în lumina aceea e Domnul Isus care ÎL ia în brațe și îl mângâie pe spate (ca la un copil) și EL îi spune că timpul său nu e acum (nu e vremea să moară) și tipul ăsta ÎL roagă să nu-l lase singur ci să rămână în Dragostea Sa după ce i-a arătat firul vieții și la fiecare ipostază și atitudine pe care a avut-o Domnul Isus și îngerii săi se întristează atunci când a fost egoist și rău și se bucură când a fost bun și a arătat dragoste. Iar Domnul Isus îi spune că nu-l va lăsa singur, ci atunci când se roagă se vor întâlni din nou. 2013-04-16 16 06 15

 

 

E păcat că atei mor și ard în iad iar noi nu facem nimic pentru sufletele lor. Ar trebui să luptăm mai mult pentru sufletele pierdute decât pentru niște bani să ne scăldăm noi în confort. Să arătăm Dragostea Domnului Isus în lumea asta oriunde mergem.

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan