Gandul.info promoveaza minciuni


Asta ca să vedem ce știri citim noi pe internet. Gândul.info pentru un timp a fost o sursă de încredere cu privire la știrile din țară însă acest fapt demonstrează că s-au cancanizat și ei.

 

Știrea despre care vorbim este de fapt despre o mamă care cică ar fi născut 11 copii. E prezentată mama care a avut vechiul record de 8 copii, Nadya Suleman și o poză cu 11 copii puși unul lângă altul iar la capul lor mai mulți doctori și asistente iar titlul este așa:

Doctorii si-au facut CRUCE cand au vazut ce ascundea aceasta femeie! Caz UNIC in istoria medicinei: A nascut o echipa de fotbal! FOTO

De fapt nu se dă numele mamei senzație știrea fiind o minciună: copiii fiind născuți de 11 mame diferite în data de 11.11.2011 la spitalul 21st Century & Test Tube Baby Centre in India.

Women gave birth to 11 healthy angels on 11.11.11 in India, God2013-04-10 13 57 02 is great!

Cu toate că a fost doar un sumar al știrii pe Gândul, făcându-se trimitere pe Sport.ro unde este detaliată această minciună, Gândul de mult nu mai este ceea ce a fost, din păcate.




Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.



Postat de Concursuri Online în 4/10/2013 01:59:00 p.m.