Inchinarea Jesus Culture: carismatica

Acești tineri se închină Domnului Isus ? Folosesc numele Domnului Isus, probabil că da.

Și dracii au folosit numele Domnului Isus dar asta nu înseamnă că sunt pocăiți sau mântuiți prin credința lor. Noi trebuie să ne conformăm standardului lui Dumnezeu nu invers. Vorbesc împotriva conceptului, nu atac persoana spre deosebire de cei care nu pot aduce alte argumente decât: fixist, fără ureche muzicală. Duhul Sfânt nu se manifestă în stilul demonilor. Ești liber să crezi ce dorești, prin acest mesaj întăresc dragostea Domnului pentru tine, ne iubește atât de mult că ne lasă să decidem ce dorim, trebuie să-I deosebim glasul în vremuri în care Antihristul își face loc. O citire a Bibliei & rugăciune zilnic ne face să-L deosebim de lucrurile inadecvate. Domnul Isus să te binecuvinteze.

 

Moise n-a intrat în țara promisă doar pentru că a folosit pe un TON necorespunzător referirea la numele Domnului Isus. Asta întărește faptul că noi ar trebui să avem grijă și în ce context folosim acest nume. Nu putem să-L aducem pe Dumnezeu în luminile din discoteci ci să schimbăm atmosfera și să ne schimbăm pe noi. Mesajul esențial al evangheliei: Pocăiți-vă ! Fiecare să arate schimbarea care s-a petrecut în ei prin faptele voastre, atitudinea voastră. Nu e de ajuns să credem și draci cred și se înfioară. Trebuie să ne schimbăm. Să ne lepădăm de noi înșine, să ne luăm crucea și să ÎL urmăm pe Domnul Isus. Nu e de ajuns să rostim numele Domnului ci să se vadă în noi roadele Duhului. Am ajuns să distorsionăm totul: dragostea a ajuns acea atitudine ce doar o zi din an e celebrată, de ziua îndrăgostiților. Trăim în lume și am devenit ca lumea. Nu asta e sarea pământului și lumina lumii.

 

Lupii din Biserică:

Jesus Culture, o haită întreagă care face ravagii în bisericile de azi. De ce nu aş vrea să-i îi avertizez pe toţi cu privire la acest nou stil de cea mai profundă închinare răul pe care îl face Bisericii acest gen de muzică compusă din cinci cuvinte reptate  până aiureşti crezând că experimentezi ceva din Dumnezeu? (1Împăraţi 18:26-29) De ce nu aş avertiza cu privire la învăţătura diluată care iasă din astfel de mişcări conduse de carismatici, penticostali care au luat-o razna sau baptişti pierduţi în spaţiu? Voi fi criticat pentru părerea asta şi mi se va spune: „cum poţi crede aşa ceva, Jesus Culture cântă super, şi uite ce alte lucruri mai fac!” Poate… poate şi Alexandru făcea căldări frumoase care erau de folos pentru mulţi, dar nu asta conta, nu? Dacă Pavel a văzut ceva rău în el, a avut grijă să-l anunţe şi pe Timotei ca să se poată feri de el.

Duhul spune limpede că, în vremurile din urmă, unii se vor îndepărta de la credinţă şi vor da atenţie duhurilor înşelătoare şi învăţăturilor demonilor.

am fost prezent la “predica” “stimatului” Ton in Portland. Nu mi-a venit sa cred ce ineptii poate sa debiteze, si asocierea lui cu Bill Johnson si Randy clark e de-a dreptul uluitoare. (cea mai periculoasa fiind inlocuirea Crucii Domnului cu the kingdom ) Am studiat in amanuntime acest “fenomen” Jesus Culture, am fost in Redding, Ca, am prieteni apropiati care studiaza la Bethel, si ce pot sa spun este ca prinde foarte mult la un gen de persoane care vor sa scurt circuiteze procesul normal ar cresterii spirituale si sa intre direct in putere. de altfel ideea principala este inlocuirea sfintirii de zi cu zi, cu asa zisa “putere”. Sunt multe de spus pe aceasta tema dar ne bucuram de acest articol (nu barfa), un semnal de alarma…!

ps.: e bine sa fim strasnic informati cu astfel de devieri ptr ca oameni de acest tip au influente negative mai ales asupra oamenilor mai slab informati, proaspat in credinta etc. si nu numai…:)

Fenomenele mistice pe care le experimenteaza adeptii lui Bill Johnson si “JESUS CULTURE” , in anumite momente cheie de tensiune spirituala indusa , se aseamana izbitor cu manifestarile spirituale (demonice) din timpul ritualelor pagane pe care le vedem si astazi in lumea pagana ( secta hindusa Sikh , ritualelor de trezire a energiei Kundalini la yoghinii hindusi , secta islamica Sufism in care adeptii intra in transa mistica pe fondul muzicii ritualice si executarii unui dans ritual precis , etc ) .

Fratilor aceasta este de fapt neopaganism travestit in haine crestine (sursa)

Câteva articole în engleză:

 

 

2013-04-02 14 34 28

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo