Pavel despre judecata


Pavel și-a cerut drepturile când iudeii l-au acuzat:
- Vă este permis să biciuiţi un cetăţean roman care n-a fost judecat? Fapte 22.25
- Eu stau înaintea scaunului de judecată al Cezarului, unde trebuie să fiu judecat. Fapte 25.10 Fac apel la Cezar! (lex Iulia)

 

Cu toate că asta a fost voia Domnului (ca Pavel să ajungă la Roma), Înțeleg că Pavel a lipsit de la predica de pe munte în care Domnul Isus spunea: Matei 5.39 Dar Eu vă spun să nu vă împotriviţi celui ce vă face rău. Ci aceluia care te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt. (adică un creștin are doar obligații, nu-și folosește drepturile)

 

Și vorbește despre apelul fraților la organele dreptății (tribunal) pentru rezolvarea conflictelor interne:
- 1 Cor 6:6 Dar fratele merge la judecată împotriva fratelui său şi încă înaintea necredincioşilor! Chiar faptul că aveţi cazuri de judecată între voi înşivă este deja o dovadă a înfrângerii voastre. De ce n-aţi vrut mai degrabă să suferiţi nedreptatea? De ce n-aţi vrut, mai degrabă, să fiţi păgubiţi?2013-04-15 18 33 32
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 4/15/2013 06:33:00 p.m.