Peripetii prin Romania


Mare mi-a fost mirarea să văd lucrătorii de la drumurile publice măsurând cu ruleta distanța de la margine la axa drumului pentru fiecare linie de pe axă. Și nu măsurau adâncimea gropilor. Pentru treaba asta a fost nevoie de 3 oameni + o mașină a lor care avertiza participanții la trafic că se execută lucrări pe drumul public și probabil asta au făcut toată ziua. Cu siguranță chinezii inventau o șmecherie care să facă treaba asta în câteva minute, dar cum România excelează în alte domenii, cum ar fi avorturile și tutunul să spunem că într-o țară ca asta e normal așa ceva.

 

Apoi, precum păcală se mira de omul ce-și suia vaca în grajd pe scară, și eu mergând printr-un orășel văd un șofer ce merge cu ușa deschisă printr-o intersecție. Apoi aud o serie de zbierături de la pietoni prin care-l atenționau că circulă cu ușa deschisă. Avea noroc că poliția era prin preajmă (care apropo au ieșit ca ghioceii din birouri) și l-a invitat să se dea jos din mașină, după primul pas am constatat și eu că omul acela avea probleme cu echilibrul arătând cam turmentat. A atins o mașină și șoferul se plângea polițiștilor că i-a zgâriat-o binișor, aceștia l-au băgat în Dacia lor și scriau de zor niște procese verbale. Ce gândea oare tipul beat ce se îndrepta spre secția de poliție, că a avut o zi mai proastă să fie poliția lângă el, că doar a condus mașina binișor, a luat o curbă dar a uitat să închidă ușa, ce nenoroc pe capul lui. Dar polițiștii au evitat o posibilă tragedie, putea intra cu mașina în oamenii care așteptau în stația de autobuz sau călca un copil pe trecerea de pietoni sau și mai rău.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 4/19/2013 03:27:00 p.m.