Taximetristii romani risca. Sens giratoriu


am urcat intr-un taxi si merge, la un sens giratoriu il vad ca se baga pe contrasens (adica o ia la stanga) tocmai pentru a nu risipi combustibil pe distanta ocolirii din sensul giratoriu. A zis ca el a mers pana la bucuresti de cateva ori cand avea permisul luat, deci sa nu ma mir.

 

Legat de sensul giratoriu:

am înțeles că nu mai contează unde te încadrezi, polițistul n-o să întrebe pe nimeni de unde a plecat și unde vrea să meargă, de aceea alegeți banda 1 tot timpul pentru că atunci nu o să mai fie nevoie să te asiguri și să semnalizezi fiind cel mai apropiat de ieșirea din sens. Așa fac șmecherii care vor să te pună să le plătești reparațiile la mașină.
Vinovat e cel care nu se asigură când schimbă banda și asta mai ales pentru cei din interior. De ce să mai pierzi timp așteptând să se elibereze banda 2 când o poți lua pe 1 având drepturi chiar mai mari. Cu siguranță ajungi mai repede la destinație pe banda 1. Greșesc cumva ? Sau asta e tactica șmecherilor.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 4/17/2013 12:45:00 a.m.