Dumnezeu a inventat pacatul ?


Unde e Dumnezeu? Hai sa presupunem ca adultii gresesc, dar fetita aia cu ce a gresit?

dar Dumnezeu cu ce a greșit ? Nu EL a inventat păcatul și NU din cauza LUI Dumnezeu răul se întâmplă. Dacă fetița aceea s-a născut infectată NU Dumnezeu este vinovatul ci părinții ei.

 

Ai înțeles greșit, probabil ai purtat deja discuția asta și consideri răspunsul deja știut sau fără rost. Cu siguranță știi și o parte din Biblie și consideri inutile aceste informații. Poate ai copii și ai fost unul. Dacă bagi mâna în foc tu știi că te arzi dar Dumnezeu nu e de vină că te-ai rănit. EL îți respectă liberul arbitru (decizia ta), ți-a spus niște reguli pe care nu trebuie să le încalci. De ce încălcând regulile Sale ÎL iei de gât și îl faci responsabil pentru greșelile tale ?

 

o să îți dau un exemplu să înțelegi: Niște oameni cu discernământ (Adam & Eva) într-o grădină cu o regulă (interzis fructul din pomul cutare) și o consecință. Dacă aceștia încalcă regula, neascultând porunca vinovat e tot Dumnezeu pentru că n-a prevăzut această situație. Spune asta judecătorilor pentru orice infracțiune: tata e de vină că n-am respectat regula. Și dacă ei au fost ispitiți și au poftit înseamnă că răul a fost inventat de Dumnezeu.Omul e mai complex decât un sistem software.VOINȚĂ

 

Nu cred că alături de Iuda, Cain, Adam și pe toți rătăciții israeliți omorâți în Egipt te-ai inclus și pe tine sau pe toți cei care au fost amăgiți de acest diavol. Ce numeri aici ? Toți morții care au părăsit această lume ? Lucifer e stăpânitorul ei, de ce crezi că și-ar omorî odraslele ? Nu poți număra câte suflete a dus la amăgire pentru că intenția Sa a fost să trăim o veșnicie în împărăția Sa. Fetița aceea a murit aici, dar dincolo trăiește o veșnicie iar rătăciții n-au acces acolo.2013-05-13 20 54 08
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 5/13/2013 08:56:00 p.m.