Rocker crestin arestat - As I Lay Dying

Tim Lambesis, de 32 de ani, liderul trupei As I Lay Dying (ce se consideră o trupă creștină rock) a fost arestat pentru presupunerea faptului că a apelat la un fost polițist (acum detectiv) pentru anihilarea soției, Meggan Lambesis, care a intentat divorț. Motto-ul formației:

“always has something thoughtful and positive to say while still playing a combustible, aggressive style of music”.

Bărbatul e plin de tatuaje, are părul lung și cântă rock creștin iar voi veți spune că n-am voie să-l judec după aparențe și că doar Dumnezeu știe ce-i în inima sa iar atâta timp cât există o licărire de speranță în sufletul său pentru care a murit Hristos nu ar trebui să fac asta, dar uitați că Pavel a spus să condamnăm public păcătosul astfel încât acest exemplu să îi facă și pe ceilalți să se pocăiască. Aveți aici un exemplu de "așa NU" și ar fi interesant să vă gândiți că indiciile unei vieți rebele pot duce către roade lumești (care-s opuse roadelor Duhului: bucuria, pacea, dragostea, bunătatea, înfrânarea, credința, generozitatea, blândețea).

 

Ieri eram din nou uimit să văd că un pastor avea un început de coamă (un fel de freză, o tunsoare aparte cu un început de creastă, nu foarte vizibilă dar văzându-l la amvon predicând cuvântul lui Dumnezeu m-am întrebat oare unde vom ajunge, pe moment când am realizat că nu e treaba mea) (spun din nou pentru că inițial am rămas surprins de reacția lui când i-am spus că a fi un pocăit mai ales pastor e incompatibil cu funcția de "stelist până la moarte") dar treaba lui, dacă la fel ca tipul amintit se simte lângă Dumnezeu și crede că așa ÎL reprezintă mai bine pe Domnul Slavei, treaba lui, tot Căpetenia Oștirilor îl va trezi la realitate, pentru că toate cuvintele din lume nu poate conștientiza un om că e pe o cale greșită dacă Duhul Sfânt nu o face. Până atunci evanghelia pe care o predică e văzută de toți căci faptele sale spun mai multe decât vorbele și asta e valabil pentru toți.

 

Domnul Isus îi laudă pe vameși și pe prostituate spunându-le că vor intra în împărăția lui Dumnezeu înaintea fariseilor care deși sunt puși să învețe Legea nu cunosc ceea ce e mai important și ceea ce le dă viața, pe Domnul Isus. Dar în viața prostituatelor și vameșilor se vede SCHIMBAREA. Acea naștere din nou predicată lui Nicodim necesară intrării în Împărăție. Asta trebuie condamnată și a fost condamnată de Pavel (chiar pe Petru îl mustră public), de Domnul Isus și de Ioan Botezătorul:

„Pui de vipere, cine v-a arătat cum să fugiţi de pedeapsa care vine?! Faceţi roade vrednice de pocăinţă! Să nu credeţi că puteţi zice în voi înşivă: «Îl avem ca tată pe Avraam!», căci vă spun că Dumnezeu poate să ridice urmaşi ai lui Avraam chiar şi din pietrele acestea! Toporul este pus deja la rădăcina copacilor! Prin urmare, orice pom care nu face roade bune este tăiat şi aruncat în foc.2013-05-08 18 51 16

Căci pomul este recunoscut după roadele sale. Pui de vipere, cum aţi putea voi să spuneţi lucruri bune, când voi sunteţi răi?!

 

sursa: The Independent

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan