Schimburi valutare Caransebes avantajoase


UPDATE: astăzi, 10 mai 2013, orele 12-13 situația era la cumpărare/vânzare:

  • Cursul BNR: 1 EURO = 4.3241 RON
  • Alpha Bank (lângă notar Simescu la Parc):       4.31/4.35
  • Alex & Tavi (vis-a-vis Școala de Popi Centru):4.26/4.33
  • Petrogeon (piață sau centru):                         4.26/4.33
  • Rogge (Carrefour/Mall centru sau Kaufland):  4.22
Aveți grijă, la Alex & Tavi am văzut că au pus cursul de Vânzare sus adică 4.33 și tindeți să credeți că e mai bun decât la Alpha Bank care aveau la cumpărare 4.31 și vă puteți frige crezând că e un schimb mai bun când de fapt la ei cumpără un euro pentru 4.26 deci un schimb mai prost. Alpha Bank continuă să fie cel mai bun schimb din Caransebeș.
Cele mai proaste schimburi valutare din Caransebeș sunt la Kaufland și la mall în centru la parter (care sunt deținute de firma ROGGE SRL), urmează schimburile firmei Petrogeon SRL (din piață sau lângă BancPost pe drumul ce duce către spital) și cam la același schimb sau mai bun e cel din centru S.C. Alex & Tavi SRL (lângă fântână sau parcul Dragalina) iar cel mai bun schimb cu mici excepții e cel de la banca Alpha Bank de lângă Simescu. Astăzi, 8 mai 2013, între orele 14-15 am văzut următoarele schimburi pentru euro la cumpărare:
  • Curs BNR: 1 EURO = 4.3117 RON
  • Alex & Tavi SRL: 4.3 lei/euro
  • Alpha Bank: 4.295 lei/euro
  • Petrogeon SRL: 4.24 lei/euro
  • ROGGE SRL: 4.2 lei/euro
Datele le-am monitorizat de câteva luni, dar am dat intervalul de astăzi ca exemplu, de multe ori am văzut un pic mai bun la Alpha Bank decât toate la un loc. Iar în Reșița am văzut că cel mai bun schimb îl oferă Garanti Bank.

E puțin ciudat să văd cum băncile concurează și oferă schimburi valutare chiar mai bune decât casele de schimb valutar care doar cu asta se ocupă, dar în zona asta firmele cu multe sucursale încearcă să formeze trendul și să scadă cât pot de mult prețul astfel încât să jupoaie cât pot de mult clienții de bani. Iar cei care nu se stresează să mai alerge pe la toate schimburile având încredere într-o anumită firmă aleg să piardă în cazul de față chiar și 10 lei la suta de euro. Vorba aia, e același produs pe care iei mai mult în alt loc, și chiar nu faci nimic în plus, poate mergi mai mult un pic.2013-05-08 16 05 28


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 5/08/2013 04:07:00 p.m.