Socialismul Biblic


  • Sunt de acord cu Ioan Botezătorul: Cine are două haine, să împartă cu cine n-are nici una; şi cine are de mâncare, să facă la fel.
  • cu principiile stabilite în Biserica Primară: Îşi vindeau ogoarele şi averile, şi banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia.
  • cu Pavel: prisosul vostru să acopere nevoile lor, pentru ca şi prisosul lor să acopere, la rândul lui, nevoile voastre, aşa ca să fie o potrivire;
  • și cu Domnul Isus: "Îţi mai lipseşte un lucru: vinde tot ce ai, împarte la săraci, şi vei avea o comoară în ceruri. Apoi, vino şi urmează-Mă."

Suntem mireasma lui Hristos pe pământ arătându-le dragostea Sa semenilor noștri tot așa cum Domnul Isus ne-a arătat Dragostea Tatălui cât timp a trăit în această lume. Cum am putea spune că suntem o binecuvântare pentru alții atunci când frații noștri înfometați vin la noi și ne cer o pâine iar noi cu toate că avem din belșug le spunem să meargă în pace acasă păsându-ne de ei până la buzunar. (Iacov 2.16) Vestita frază a soției lui Dănilă Prepeleac (Creangă): frate, frate, dar pita-i pe bani nu se aplică pocăiților. Hristos a părăsit confortul, s-a jertfit pentru noi ca și noi să ne jertfim pentru frații noștri. Asta-i definiția dragostei.

 

35 de versete ale socialismului Biblic - open Bible2013-05-07 22 42 51
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 5/07/2013 10:44:00 p.m.