Provocare de 1000 $ a Bisericii Catolice pentru orice Protestant sau Ortodox


linkul din youtube te redirectează spre o pagină goală de pe site.

Pentru ce a fost creat Sabatul ? Nu pentru om ? Sau omul a fost creat pentru Sabat ? De unde știm că Sabatul de astăzi e exact a 7-a zi de la creerea lumii ? Ați luat în considerare cele 10 ore date înapoi de Dumnezeu pentru Ezechia: http://j.mp/11OkRnt. Oare evenimentele recente nu demonstrează că un calendar prost poate da peste cap socotelile multor oameni ? Dacă vă lăudați că științific puteți demonstra că sâmbăta de azi e exact la aceeași distanță față de vinerea din vechime cum se face că nu știți când s-a născut Fiul Dumnezeului Celui Prea Înalt ? Sau unde e toiagul lui Moise, mana cerească sau chivotul legământului ? Tot așa e și cu sabatul, pentru ca omul să nu se închine sabatului ca unui Dumnezeu, de aceea sunt mai multe zile de închinare, nici una dintre aceste zile: joi, vineri, sâmbătă, duminică nu pot deschide poarta Împărăției lui Dumnezeu tot așa cum nici o altă unealtă, sărbătoare, om sau orice de pe pământ sau în ceruri nu poate face asta în afară de Cheia: Domnul Isus Cristos.

 


Oare însăși moartea Fiului lui Dumnezeu nu e o mărturie clară a acestei greșeli pe care o fac religioșii acestei lumi ? Nu tot bazat pe astfel de controverse au pornit cruciadele și au murit atâția oameni ? Iar învățătura Domnului Isus nu spune clar să lăsăm diferențele dintre noi (să lăsăm ciorovăielile deoparte și să ne uităm la ceea ce merită: tit 3.9 Fereşte-te de controverse nesăbuite, de genealogii, de certuri şi de lupte cu privire la Lege, pentru că sunt fără folos şi zadarnice!) și să căutăm pacea, apropierea nu vrajba și sabia. Dacă eu aleg să mă odihnesc într-o oarecare zi, o nouă zi conform noului legământ ce a fost hotărâtă de Dumnezeu specificată în Evrei http://j.mp/11OmG3K și ca să nu se laude nimeni acea zi nu e duminica nici sâmbăta sau vinerea. Nu sabatul te sfințește și nici nu-ți poate da mântuirea. De 5 ori e scris în aceeași Biblie pe care te lauzi că o respecți cu sfințenie: NU JUDECAȚI ! http://j.mp/11OnaH3

 

2013-06-20 15 46 30

Aşadar, nimeni să nu vă condamne cu privire la ce mâncaţi şi ce beţi sau cu privire la o sărbătoare, sau la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat, care sunt o umbră a lucrurilor viitoare. http://j.mp/11OjLrO

@Cezar - textul se referă la cartea Apocalipsei, fără legătură cu acest subiect.

 

 

Acest tip de provocare, îmi amintește de milionul de dolari al unui ateu care nu e departe de această practică. Spuneți-mi însă care verset din Scriptură îi dă drept Domnului Isus să mănânce spice de grâu cu ucenicii în ziua de Sabat sau ce verset din Scriptură îi dă dreptul Domnului Isus să se numească Fiul lui Dumnezeu. Oare nu v-ați luat hainele marilor preoți și ale fariseilor ce au dictat omorârea Domnului Isus și nu sunteți din același aluat despre care Domnul Isus spunea să ne ferim ? Evrei vorbește foarte clar despre o nouă zi iar dacă strângerea laolaltă DUMINICA (în prima zi a săptămânii, ziua învierii Domnului Isus) de mai multe ori a bisericii primare nu a fost condamnată de apostoli, de însuși Domnul Isus sau de Tatăl nostru din ceruri cine sunteți voi să trageți la răspundere ?
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 6/20/2013 03:47:00 p.m.