AutoSuspendare Marius Cruceru

Decizia e aici. Inițial am crezut că e ceva de genul deciziei lui Dărvășan de la Speranța TV (a decis să renunțe la tot din cauza divorțului de soție pe care îl consideră un rău binevoitor (metoda Joseph Fletcher: scopul bun scuza mijloacele rele) adică o chestie benefică pentru el, soție și copii ceva de genul să minți ca să salvezi o viață - eu personal cred că Domnul ne poate încerca credincioșia și pot fi situații la limită dar nu trebuie să cădem, putem să salvăm acea viață și fără să mințim și cred că se putea evita divorțul). Într-un fel se aseamănă dar sunt diferite.

 

Dacă nu citiți versetele respective nu o să înțelegeți:

Am luat această decizie pentru că nu mai pot privi liniștit la 1 Timotei, capitolul 3 și la Tit, capitolul 1, și să stau în oficiul episcopal, supraveghind, dînd direcții, administrînd, cîrmuind.

În vremurile din urmă în care fărădelegea crește, deciziile corecte, biblice sunt tot mai puține.
Dăm slavă Domnului că încă mai avem exemple de oameni vii care trăiesc Scriptura și care văd realitatea (au ochi și văd, urechi și aud). Decizia pe care ați luat-o acum face mai mult decât toate predicile la un loc pentru că înainte de a învăța pe alții trebuie să împlinim noi în viața noastră principiile respective. Face bine și bisericii chiar dacă momentan e cum e. Să nu uităm că noi suntem mireasma lui Hristos în orice loc și răspândim cu viața noastră/purtarea noastră evanghelia iar ascultarea face mai mult decât jertfele noastre. Oameni cu coloană vertebrală vrem în societate ăștia fac mai mult decât fariseii și cărturarii sau marii preoți, oameni care citesc Scriptura și o aplică indiferent de greutăți. Cunosc cum e să se aplice 2 legi, una pentru cei privilegiați și alta pentru restul dar cu ce măsură măsori cu aceea ți se va măsura. Cred că 10% din păstori, 90% din preoți v-ar urma dacă ar fi la fel de corecți ca dvs dar cine suntem noi să le amintim dacă Duhul Sfânt nu o poate face. Mulți se roagă pentru dvs, din Africa până-n America sau Europa, cred că toți avem nevoie de rugăciuni dar să nu uităm să ne rugăm pentru cei care nu văd ce vedeți dvs și sar peste versete din Biblie și le consideră controversate. Sunteți un exemplu pt ei și eu aș fi făcut la fel dacă eram în locul dvs. Sunteți un om privilegiat, aveți Lumina, vedeți și acționați ca Domnul Isus care era cu versetele pe buze la asaltul dușmanului, cum ar putea EL să le evite. Slavă Domnului, așa exemple mai rar astăzi.

2013-07-04 01 21 51

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari