Adresa RAR Caras-Severin, Resita

Sesizările sunt menite să ajute, au un efect pozitiv nu știu de ce însă unii oameni le văd ca niște fapte urâte:

Buna ziua stimate domn,

    Referitor la sesizarea dvs in legatura cu adresa Reprezentantei Caras Severin .

In urma discutiei avute cu seful reprezentantei respective, va comunic ca noua adresa este: DN 58B, KM 6, in apropierea Loc. MONIOM. Cu scuzele de rigoare, vechea adresa care v-a fost comunicata nu mai este de actualitate, urmand ca dumnealui sa demareze toata documentatia necesara pentru schimbarea adresei in documentele oficiale.  Va multumim pentru intelegere!

Și pentru că nimeni n-a făcut o astfel de sesizare, toți cei dinaintea mea mergeau la vechea adresă oficială a RAR Caras-Severin, adică Str. Paul Iorgovici nr 34 din Resita (exact în polul opus). Eu unul am căutat-o cu lupa. Aceeași adresă era amintită și dacă sunai la numărul unic: 021/9672. De azi înainte adresa oficială e exact cea la care se găsește RAR-ul din Reșița. Puteam să trec nepăsător și să ignor tot ce întâlnesc în cale, dar m-am gândit la viitorii clienți ai RAR și am zis că-i pot scuti de niște combustibil aruncat aiurea. Deci, sesizările nu au un caracter negativ așa cum cred cei mai mulți oameni din țara asta, din contră atunci când faci o sesizare implicit spui că dorești servicii mai bune. Dar dacă toată lumea e nepăsătoare plângându-se oricăror oameni în afară de cei cărora trebuie să se plângă atunci această lume își merită soarta și serviciile de proastă calitate.

 

Un lucru de remarcat e că cineva a greșit și până acum nu s-a autosesizat în legătură cu un aspect foarte important, adresa oficială, dar în sistemul public nu se plătește greșeala iar clienților li se prezintă simple scuze chiar dacă au scos din buzunar pentru incompetența unora care sunt plătiți bani grei din același buzunar găurit și au pierdut timp și bani care puteau fi investiți în alte lucruri mult mai utile. Același sistem prost făurit funcționează și în politică din păcate: pentru greșeala unui funcționar plătește tot plătitorul de taxe urmând să primească doar scuze. De exemplu, administratorul drumului public care n-are grijă să fie cât mai puține gropi dar este plătit pentru asta regește, nu plătește nimic drept despăgubire la service-ul meu, e drept că aici cetățeanul nu primește nici scuzele de rigoare.

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan