Contract de comodat vanzare masina


Pentru a evita plătirea taxei auto unii vanzători sunt de acord să încheie un contract de comodat (de împrumut de folosință) astfel încât să nu mai trebuiască să plătiți alte taxe. Însă acest contract de comodat nu oferă proprietate asupra mașinii, trebuie multe clauze specificate în contract ca de exemplu dacă cel care primește spre utilizare mașina decedează ce se întâmplă cu mașina pentru că în mod normal acest contract încetează cu decesul comodatarului ceea ce nu e chiar ok pentru acesta.

 

Alții încă o țin cu a lor, că se poate evita taxa și astăzi cu partajul sau înmatricularea în bulgaria însă e puțin probabil să mai meargă aceste șmecherii, statul luând măsuri să elimine aceste bug-uri din legislația românească.

 

Prin urmare vânzătorii riscă să rămână cu mașina în garaj dacă nu mai vor să lase la preț, pentru câteva sute de euro și mulți decid să lase prețul negociabil.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 8/08/2013 01:50:00 p.m.