Notes from the Heart Healer (2012)


2013-08-11 22 37 11

O tânără cu un copil în brațe e concediată de la locul de muncă din cauza repetatelor întârzieri. Șeful îi spune că are o afacere de condus și nu-i mai poate acoperi problemele, îi dă bani de benzină. Asta e, viața e crudă. Fetița merge la mama ei pentru ajutor, aceasta o scoate în șuturi spunându-i că de la început i-a zis că nu e o idee bună să țină copilul. Are o poză cu tata copilului, atât.

 

E bolnavă, tușește, banii s-au terminat, laptele praf, scutecele la fel. Nu știe ce să facă. E părăsită de toți cei dragi, toți care ar fi putut să o ajute dar nimănui nu-i pasă. Se roagă și dă peste o autoare de succes a cărții Notițe de la videcătorul de inimi. Tipa e așa ocupată cu succesul încât ignoră fata care vine la ea sperând că o poate ajuta, dar cine ar face altfel în zilele noastre ? Cine și-ar da confortul personal altora ? Cine și-ar împrumuta mașina luxoasă unor nevoiași sau cine ar sta flămând pentru un necunoscut ?

 

vizionați filmul aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 8/12/2013 04:58:00 p.m.