Truth Be Told (2011)


Adevarul iese la iveala2013-08-13 11 40 46 întodeauna

2 copii și un tată trec cu greu peste momentul trecerii la Domnul a mamei respectiv soției lor însă la o petrecere se întâlnesc cu feblețea tatălui lor din liceu care e singură și culmea, ajută cuplurile să-și refacă relația.

 

Vine momentul în care cei doi au de ales între bani, prestigiu și a spune adevărul și aleg ceea ce aleg toți oamenii prefăcându-se că sunt căsătoriți pentru a obține fonduri de la niște bogătași. Prefăcătoria merge ca pe roate în ciuda faptului că n-au verighete și oamenilor li se pare suspect acest lucru cât și altele.

 

Într-un final femeia mărturisește păcatul și fondurile se evaporă dar va fi angajată la radio și totul se termină cu bine chiar dacă minți frumos bogătașul a apreciat faptul că a fost sinceră în final și minciuna nu a fost dusă până la capăt.

 

Vizionează filmul gratis pe Filme Crestine Online
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 8/13/2013 11:50:00 a.m.