Renunta la fumat folosind tigara electronica


De mic copil am fost conștient de nocivitatea fumatului. Am citit o grămadă de articole despre fumatul pasiv sau activ și am învățat să mă feresc de el. Țin minte că până și în tramvai, vatmanul fuma la el în cabină iar fumul pătrundea și la pasageri simțindu-se acel miros de fum de țigară greu de inhalat dar nimeni nu zicea nimic, toți fiind obișnuiți cu astfel de practici în mijloacele de transport în comun. Dacă doreai să uiți de acest aspect era nevoie să-ți procuri un mijloc de transport propriu. Cu trenul era chiar mai rău, soția fiind însărcinată trebuia să mergem la consultație iar trenurile chiar dacă sunt pline de mesaje cu: fumatul interzis (țigara aceea tăiată) toți fumează în ele și dacă atragi atenția cuiva că n-au voie îți spun să îți vezi de treabă. Există remedii pentru această boală, acest viciu: tigara electronica

 

Chiar și în plină stradă, dimineața când mergeam la servici trebuia să lupt să merg mai repede deoarece înaintea mea era un fumător și asta se întâmpla indiferent de anotimp, trafic sau vreme. În stația de tramvai sau autobuz mai ales când trebuia să te adăpostești de ploaie fumătorii stau și fumează nepăsători crezând că e dreptul lor să umple de fum în jurul lor. La servici tot timpul stăteau sub geamul nostru două femei care trăgeau din pipă de dimineața până la terminarea programului pentru că asta le era slujba foarte solicitantă de vânzătoare iar când le-am explicat că nu fac bine mi-au spus să spun asta și roților de la mașini care fac praf, dar le-au explicat mai bine cei de la protecția mediului care le-a dat amendă și le-a zis să fumeze în zona special creată pentru acest lucru.

 

Tot la lucru când intrai în biroul unui coleg aveai nevoie de mască de gaz și reflector pentru a vedea prin norul de fum creat. Și când veneau colegii din pauză puțeau mai rău ca aurolacii dar se dădeau cei mai șmecheri că muncesc pentru a-și păstra acest viciu. Nu mai spun că la bloc când se punea vecinul de jos să fumeze la geam sau în baie era extraordinar de supărător dar în comparație cu cel care fuma pe ascuns în scara blocului și datorită faptului că nu aveam o ușă bună intra fumul în apartament era bine când îi uram de bine. La orele de curs profesorii fumau chiar și în clasă, când stăteam la ocazie se umplea mașina de fum. Nu pot să înțeleg părinții care stau în preajma copiilor și fumează, sunt inconștienți de viitoarele probleme care le fac copiilor datorită faptului că ei nu vor să se trateze.

 

Dacă faci un mic calcul, la un pachet pe zi în fiecare an fumezi excursia în Caraibe împreună cu familia, vacanța mult visată pentru că îți permiți luxul de a fuma. Dar poți scăpa de acest viciu folosind o metodă ieftină și ușoară, aceea de a utiliza țigara electronică și poți în orice loc să simți gustul nicotinei fără să viciezi persoanele din jur.2013-09-19 18 03 44
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 9/19/2013 06:04:00 p.m.