Despre Tigara Electronica

Am o grămadă de motive pentru care apreciez țigara electronică dintre care amintesc următoarele:

  • cea mai ieftină și mai sănătoasă modalitate de a renunța la fumatul clasic încă de acum 10 ani din 2003 când farmacistul chinez Hon Lik a inventat e-Țigara.
  • Adicția - ai 90% șanse de a te lăsa de fumat folosind o țigară electronică. Deci 9 din 10 fumători se lasă complet de țigări datorită acestei unelte dacă e să ne luăm după un nou studiu efectuat în Marea Britanie de o echipă de cercetători de la Universitatea East London. Pe lângă acest aspect oamenii care au folosit aceste țigări electronice au declarat că sănătatea lor s-a îmbunătățit și n-au mai pus în gură țigări de nici un fel scăpând definitiv de acest viciu extrem de greu de părăsit ce ține de secole întregi.
  • Mirosul & fumul - cu țigara electronică nu mai există noțiunea de fumat pasiv deci nu mai omorâm oameni nevinovați care au neșansa de a locui/trăi lângă fumători ca noi (aproximativ 600.000 de oameni mor anual din cauza aceasta) și asta știind că 80% dintre români se declară afectați de fumul de țigară fiind pe locul 1 dintre statele UE ai căror cetățeni se plâng că la locul de muncă au avut de suferit din cauza acestui aspect. Așadar cu cât se luptă mai intens împotriva fumatului pasiv cu atât avem mai multe dovezi să permitem țigările electronice în locuri publice sau locurile de muncă, stațiile mijloacelor de transport în comun sau orice alt loc închis. În plus de asta nu mai împroști cu acel miros de tutun clasic pe toată lumea din jur, deci nu mai pute în jur ce doar în jurul aurolacilor se întâmplă un asemenea fenomen.

Cu toate aceste argumente PENTRU țigara electronică trebuie să precizăm că la fel ca în orice alt domeniu pentru care există o piață extrem de mare (apar așadar și dușmanii direct afectați: industria tutunului și cea a medicamentelor) au apărut și chinezării care pun în pericol sănătatea clienților de aceea ar trebui să dăm o mare atenție produselor pe care le folosim și să alegem calitatea pentru a nu investi mai apoi în medicamente pe de altă parte pentru însănătoșirea noastră. Așadar De unde cumpar tigara electronica? dați click pe link și aflați mai multe despre produsele de calitate, și aici să aveți grijă la două lucruri:

  • gustul pe care vi-l oferă țigara electronică
  • durata de viață

Cu cât investiți mai mult cu atât vă veți bucura de fiecare invenție de pe piață și aici putem vorbi de la telefoane mobile până la electrocasnice. Iar cel mai bine e ca înainte de a cumpăra o țigară electronică e să mergeți pe recomandări pentru că e altceva dacă înaintea ta a fost testată de cineva din cercul tău de prieteni sau cunoscuți.

 

Cu toate acestea trebuie să specificăm și faptul că otravă ca-n țigările clasice nu vom găsi nicăieri, nici chiar și în nivelul de vapori de mâna a doua a țigărilor contrafăcute deoarece extrem de puține chimicale care sunt prezente în fumatul pasiv se regăsesc și în țigările electronice făcându-le mai sigure și mai sănătoase decât țigările clasice. Apoi nu vă luați după zisele unor doctori sau a unor organizații care pot adopta o poziție împotriva e-Țigărilor datorită unor interese în industria tutunului sau a medicamentelor. Poate au primit și ei niște sponsorizări care îi face să adopte această poziție, oricum poziția unor doctori sau persoane publice nu reprezintă adevărul absolut pe care-l putem găsi după lungi căutări și cercetări.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Cazul Pustan

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador