In tara luminii - C. Roy


2013-11-08 11 15 15

Un bărbat gelos pe orice gest al soției se apucă de băutură și chiar și atunci când i se naște un copil și o vede pe soția sa că-l dezmiardă prea mult îl urăște și într-o noapte sub influența băuturii își pierde mințile, ia copilul și-l duce în pădure apoi își pierde cunoștința. De atunci viața lui e tot mai grea pentru că soția acestuia nu poate trece peste pierderea copilului căutându-l prin pădure, înnebunind.

 

Pe de altă parte copilul e găsit în aceeași dimineață de o tânără care-l ia în ocrotirea sa, îl declară la autorități dar văzând că nu vine nimeni după el îl consideră copilul ei până când se îmbolnăvește și moare. Copilul e luat în ocrotire de tatăl tinerei apoi de alt bătrân care trăiește în pădure. Aici copilul găsește o carte într-o peșteră și află drumul spre țara luminii, o citește pe ascuns în fiecare duminică atunci când are liber. Preotul din sat prin intermediul acestui tânăr ajunge să-L cunoască mai bine pe Domnul Isus și întâmplarea face ca tânărul Pavelică să-și găsească părinții în acea pădure.

 

Aveți aici o lectura audio.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 11/08/2013 11:24:00 a.m.