Branham schimba temelia

Daca Domnul Isus spune ca exista o singura exceptie pentru divort, Branham rastoarna cuvantul si spune ca tunderea parului la femei poate duce la divort. Rastoarna intelesul firesc al bibliei si cand Pavel spune in 1cor11 ca femeia trebuie sa poarte un batic el spune ca de fapt e altceva. Domnul Isus ne-a avertizat cu privire la acest lucru, cine schimbă temelia venind cu alte porunci omenești dându-se profet dar care profețește ceva și nu se întâmplă, ei bine eu cred că orice argument le-ai da branhamiștilor e inutil din moment ce ei au ajuns să creadă erezia sexului evei cu șarpele. Dacă cred asta orice altă erezie ar fi adus Branham ar fi crezut-o.

 


Cartea "clarificari la diferite intrebari" pagina 112> 1cor11 unde se spune ca femeia trebuie sa-si acopere capul in adunare Brahnam corecteaza ca e de fapt altfel: „Daca o femeie nu se înveleste (nu vrea sa lase parul sa creasca în jos), atunci ea trebuie sa îsi tunda parul care ia mai ramas s-au sa se rada. Iar daca este rusine pentru o femeie sa fie tunsa sau rasa sa se înveleasca(sa-si expuna parul lor la vedere).

 


Ce spune MacDonald:
Versetul 15 a fost înteles gresit de multi. Unii au sugerat ca întrucât parul femeii i-a fost dat pentru acoperirea capului ei, nu este nevoie ca ea sa se mai acopere cu altceva. Dar o atare învatatura violeaza grav întregul context din acest capitol al Scripturii. Întreg pasajul devine extrem de confuz, daca nu recunoastem ca este vorba de doua acoperitori – fapt ce poate fi demonstrat daca citim din nou versetul 6: „Daca o femeie nu-si acopera capul, sa se si tunda [de tot]“. Potrivit acestei interpretari, sensul versetului ar fi: „Daca o femeie nu are par, mai bine s-ar tunde“ – ceea ce, desigur, este fara sens, caci daca n-are par, atunci cum s-ar mai putea tunde? Forta argumentului din versetul 15 consta în faptul ca între domeniul spiritual si cel natural exista o analogie. Dumnezeu i-a dat femeii o acoperitoare naturala a slavei într-o maniera în care nu i-a dat-o barbatului. Si aici este o semnificatie spirituala, care ne învata ca atunci când femeia se roaga lui Dumnezeu, ea trebuie sa poarte pe cap o acoperitoare. Ceea ce este adevarat în sfera naturala trebuie sa fie adevarat si în sfera spirituala.

 

 

Branham face o paralela intre cuvantul descoperit din numeri5.18 si spune ca e acelasi ca in 1cor11. si asta e de fapt cheia lui. ca preotul despleteste parul nu descopera cum spuneau vechii traducatori. In biblie sunt 20 de aparitii in 15 versete care folosesc acest cuvant: paw-rah dar Branham se foloseste doar de 2 versete pentru a-si explica interpretarea: lev13.45 (capul gol) lev10.6 (descoperiti capetele)
Deci desvelit din 1cor11 = par taiat
Ca o concluzie ni se prezinta ideea ca profetul e deasupra Cuvantului:

Voi sa credeti cea ce Dumnezeu ne-a facut de cunoscut prin profetul sau si astfel nu ve-ti da gres.

Branham presupune ca invelitoarea e baticul>

Eu nu pot vedea un sens corect în modul în care întelegeti acest verset, anume ca daca o femeie nu are batic pe cap este ca una care ar fi rasa.
“Barbatul sa-si taie parul din cauza lui Cristos. Si femeia sa-si aibe parul lung, ca daca si-l taie ea îsi necinsteste sotul ei.”
“O femeie care-si taie parul, sotul ei are un drept si un drept Biblic sa divorteze de ea.”
“Daca-si taie parul, e destrabalare, ea îsi necinsteste sotul. Si o femeie care este necinstita are un drept legal sa o lase si sa fie divortata.” Dar el nu poate sa se casatoreasca din nou, ACUM. Dar el poate sa divorteze. Aceea este corect. Aceea este Scriptura.
Femeia insa are o singura exceptie de recasatorie. daca-i moare barbatul.
A TE RECASATORI CÎND PERECHEA TA ÎtI TRAIE?TE ÎNSEAMNA A-tI EXCLUDE DREPTUL TAU PENTRU CER.
Daca în acelasi timp femeia are doi barbati în viata atunci ea se va numi preacurva.Daca ea procedeaza asa ea si-a dispretuit drepturile ei în Dumnezeu si pentru cer desigur ea merita aceasta.

În raiul lui Branham această femeie e normală: nu s-a tuns niciodată. Cădem în extrema cealaltă la fel cum alt profet Ellen White spune despre sabat așa vine Branham cu părul.

2015-03-03 17 11 24

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan