Martirii lui Hristos

"numarul persoanelor care participa la biserica a crescut de la 50 la 150 după ce 20 de credinciosi au fost ucisi de o grenada aruncata de islamisti in timpul serviciului divin iar pastorul a continuat sa tina slujbele". sursa

Creștinismul s-a răspândit cu putere în prigoană și martiraj.

 

 

Cu cât este mai persecutată şi mai strâmtorată biserica, cu cât este mai hăituită şi mai persecutată, cu atât mai mult se răspândeşte creştinismul. Metoda normală de lucru a lui Dumnezeu este permanenta expunere la pericolul morţii din pricina lui Isus, e maniera divină prin care viaţa lui Isus se arată în trupul nostru muritor.

 

 

Omul spune: "Binecuvântați sunt cei vii" pe când Dumnezeu spune: "Binecuvântați sunt morții care mor în Domnul". (apo14.13)

„Sângele martirilor este sămânța creștinilor” (sursa: http://j.mp/1Lnt9PZ)

 

 

Cea mai binecuvântată categorie de oameni din Scriptură a căror suflete stau sub altar în cer, care vor împărăți împreună cu Hristos în domnia de 1.000 de ani (apo20.4) apoi în cer cântă cântarea lui Moise (de răscumpărare din robia Egiptului) și a Mielului (izbăvirea finală de satan și toți adepții săi) din Apocalipsa 15.2.

 

 

Tot ce e făcut pentru Cristos și în Numele Lui spre folosul altora, va fi amplu răsplătit - orice gest de omenie, fiecare dar jertfitor, orice rugăciune sau lacrimă vărsată orice cuvânt de mărturie. Duhul și Mireasa așteaptă cu bucurie venirea Domnului: Vino, Doamne Isuse !

 

 

Cea mai mare ruşine pe care am putea-o îndura pentru Cristos aici pe pământ se va dovedi un fleac, când El ne va scoate în faţă şi ne va recunoaşte în faţa oştirilor cerului. Chiar durerile incredibil de mari prin care au trecut martirii vor părea înţepături de ac, când Mântuitorul le va aşeza pe frunte cununa vieţii.

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo