Testare. Incercare


Incercarea e dovada ca in TINE este aur!

Atitudinea noastră de ascultare mai ales în clipele în care suntem sub presiune arată cât de mult din Cuvântul lui Dumnezeu a prins rădăcini în noi.

 

Trebuie să trecem prin încercări ca Petru pentru a elimina reziduurile (în cazul lui mândria și încrederea în forțele sale proprii) și să ne lăsăm maleabili ca Dumnezeu să ne prelucreze în așa fel ca Mireasma lui Hristos să se răspândească tot mai mult prin noi.

 

Dumnezeu trece prin încercări pe cei pe care-i iubește. Răspunsul nostru la orice jignire venită din partea oamenilor arată cât "aur" avem în noi: iubim sau urâm. Nu încercarea în sine e aurul ci răspunsul nostru în încercare pentru că familia lui Iov era împărțită: soția blestema pe când Iov avea atitudinea corectă.

 

Domnul să ne ajute să răspundem pozitiv la chemarea pe care ne-a făcut-o Dumnezeu prin Fiul Său și în orice ipostază a vieții să-L lăsăm pe EL să ne conducă viețile în ascultare de Stăpânul nostru și așa să folosim corect numele Său: "Doamne" ca să ni se spună în ziua aceea mult așteptată: Vino rob bun, veniţi binecuvîntaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită. De aceea toată slava I se cuvine Lui, Unul singur e Bun, noi strălucim prin Lumina Sa ca stelele de pe cer.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/15/2015 03:54:00 p.m.