"Ce să facem ? Acest om face multe minuni !" (Ioan 11.47)

Ce uimitoare recunoaștere ! Chiar și cei mai înverșunați dușmani ai Domnului mărturisesc că EL a săvârșit minuni, și încă multe. Oare mai încape îndoială că negreșit ar fi infirmat minunile Sale dacă ar fi avut posibilitatea s-o facă ?


Dar reiese clar că nici nu au încercat să infirme realitatea minunilor Sale, care au fost prea multe la număr, au fost săvârșite mult prea la vedere și au fost văzute de prea mulți martori oculari, pentru a mai putea fi infirmate. Cum se face atunci că infidelii și scepticii din zilele noastre îndrăznesc să numească minunile Domnului drept fabulații și alienări mintale ? 


Dacă fariseii care au trăit pe vremea Domnului și care au urnit marea și țara să I se pună de-a curmezișul și să-I știrbească progresul nu au pus niciodată la îndoială faptul că EL a săvârșit în adevăr minuni, este absurd să începem să tăgăduim în vremea de azi minunile Sale, după ce s-au scurs douăzeci de veacuri. Iată că după atâta timp vin unii ce își permit să se numească adepți ai corectitudinii și să spună ceea ce nici cei mai mari sceptici din acele vremuri nu își permiteau: Că acest Isus nici n-ar fi existat !

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari

raspunsuri conquiztador