"Ce să facem ? Acest om face multe minuni !" (Ioan 11.47)


Ce uimitoare recunoaștere ! Chiar și cei mai înverșunați dușmani ai Domnului mărturisesc că EL a săvârșit minuni, și încă multe. Oare mai încape îndoială că negreșit ar fi infirmat minunile Sale dacă ar fi avut posibilitatea s-o facă ?


Dar reiese clar că nici nu au încercat să infirme realitatea minunilor Sale, care au fost prea multe la număr, au fost săvârșite mult prea la vedere și au fost văzute de prea mulți martori oculari, pentru a mai putea fi infirmate. Cum se face atunci că infidelii și scepticii din zilele noastre îndrăznesc să numească minunile Domnului drept fabulații și alienări mintale ? 


Dacă fariseii care au trăit pe vremea Domnului și care au urnit marea și țara să I se pună de-a curmezișul și să-I știrbească progresul nu au pus niciodată la îndoială faptul că EL a săvârșit în adevăr minuni, este absurd să începem să tăgăduim în vremea de azi minunile Sale, după ce s-au scurs douăzeci de veacuri. Iată că după atâta timp vin unii ce își permit să se numească adepți ai corectitudinii și să spună ceea ce nici cei mai mari sceptici din acele vremuri nu își permiteau: Că acest Isus nici n-ar fi existat !Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 4/21/2015 01:50:00 p.m.