Viruși informatici și biologici

"Tot ce aduce Profit unei entități e Bun și Promovat"

Isteria pentru virusurile biologice crește tot mai mult.

Am putea face o comparație între virușii informatici și cei biologici.

 

Ce te doare pe tine dacă nu-mi instalez un antivirus pe calculatorul meu.

Dacă tu ești protejat nu înțeleg de ce te isterizezi tu pentru calculatorul meu ?

Mă întreb ce se mai inventează anul ăsta, o nouă gripă porcină în România, ebola în Africa, anti-căpușe în Austria sau o lege pentru vaccinarea obligatorie ?

 

Presiune pe Informație

Vremurile sunt de așa natură că această tehnologie a informației face din acest secol unul în care omul de rând e mai informat ca oricând și mai speriat ca niciodată dar și mai credul. Pentru că singura sursă credibilă de informații pentru ființa umană este internetul avem o presiune uriașă pe informațiile existente aici. Și pe oamenii care sunt contra sistemului cum e Olivia Steer. Știam de mult că Hotnews e pro-american și pro-sistem deci contra Olivia Steer.

Cineva conduce din umbră

De aceea între armata de propagandă rusă și americană e un război aspru iar noi suntem la mijloc. Rușii par să ne spună că americanii ne ajută având în spate un cost ascuns doar așa au ajuns cei mai tari din lume implicându-se în conflicte la nivel mondial și manipulând guverne iar dacă ne uităm în spate ceva e adevărat din știrea despre ceaușescu. Dacă Ceaușescu a demonstrat că poate și a reușit să plătească întreaga datorie FMI totuși a fost contra sistemului, prin urmare trebuia anihilat. Pe de altă parte companii americane mamut din România obțin beneficii materiale în sectorul IT. Chiar și Iliescu și-a dat drumul la gură spunând că odată cu acceptul americanilor trebuia să dea în schimb ceva, și i-a lăsat să aibe o închisoare CIA pe teritoriul României dar nu l-a interesat ce se întâmplă acolo și de altfel nici pe Talpeș. Pe de altă parte propaganda rusă încearcă să ascundă minciuna ceea ce pe termen lung nu e o idee bună, dar s-au prins că pentru majoritatea oamenilor contează informația de astăzi. Dacă peste o lună sau peste un an aduci dovezi a ceea ce s-a întâmplat astăzi nu mai prezintă importanță pentru acești oameni.

Big Brother

Unde ați mai văzut ca șeful de la Bruxelles să dicteze ce face țăranul nostru cu porcul în ograda sa, să-l amendeze dacă nu l-a electrocutat sau că laptele nu are concentrația pe care o dorește Big Brother. Totul e la mâna acestuia, chiar și transportul e reglementat de acesta. Dacă doresc să o duc pe tanti mița la spital voi lua amendă că n-am atestat de taximetrist. Pentru că Uber nu aduce bani la bugetul de stat e înlăturat, nu e recunoscut de Big Brother. Aceleași legi le vedem în supermarketuri. Tot ce aduce profit acestora stă pe rafturile din față, nu contează că sunt mai cancerigene, profitul contează nu sănătatea clientului. Mai degrabă aduc portocale care sunt stropite cu erbicide să reziste pe distanța de 1.000 km pe tiruri decât să-i dau țăranului din zonă care are produse BIO ce nu necesită stropire cu substanțe cancerigene pentru că 10-50 km e o nimica toată. Doar că cele bio sunt mai scumpe deoarece țăranul consumă mai multe resurse pentru aceeași cantitate de produs iar oamenii cumpără ce-i în hipermarket care e un formator de opinie.

Apocalipsa

Ne apropiem de ceea ce spune Biblia în Apocalipsă. Un sistem ce controlează mâncarea omului, dacă vei declara că ești creștin va trebui să suferi de foame. Un guvern mondial ce conduce lumea.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan