Egoismul fratilor anchetatori


"Ce poate sta la baza anchetării fraților, de către frați, dacă nu EGOISMUL ?"

Cat de egoist a putut fi apostolul Petru cand l-a intrebat pe Anania si mai apoi pe sotia sa Safira daca intr-adevar a cumparat ogorul cu cat au declarat ei. Ce ancheta egoista la inceputul bisericii primare. Apostolul Petru sa-si ancheteze proprii frati ! Dragostea se raceste din pricina inmultirii faradelegii iar faradelegea creste din pricina faptului ca nu mai condamnam pacatul ca inainte. In Fapte crestinii in frunte cu apostolii erau "egoisti" pe cand astazi toleram prea mult. Atunci crestinii prefacuti ca Anania & Safira mureau pe cand astazi daca ar intra in biserici un apostol al NT ar fi exclus.

Continuând asemănarea dintre rabinul Saul neconvertit și biserica primară putem spune că Domnul Isus a fost cel mai mare "egoist" pentru că a dat pe față intențiile din inima fariseilor, cărturarilor, preoților și saducheilor, anchetându-și frații evrei necredincioși nelimitându-se doar la aceasta dar și spunându-le în față greșelile. Răspunsul acestora a fost condamnarea la moarte, un egoism, o orbire reală și o împietrire a inimilor lor.

Atenție la Iosif Țon !!! Nu am înțeles care a fost intenția din inima acestuia dar faptele vorbesc mai mult decât vorbele.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 6/09/2015 05:25:00 p.m.