Crestinul de azi ?


Biblia: ”Trăiește tinere cum dorești, dar să știi că la sfârșit Dumnezeu iti va cere socoteală”. La fel de arși au sărit și homosexualii zilelor noastre cum au sărit și fariseii pe vremea lui Hristos. Iubim păcătoșii dar nu putem tolera păcatul pentru că trăim in lumea asta dar sursa plăcerii noastre nu e aceeași, nu trăim ca lumea pt că nu avem standardele, moralitatea lumii. Ioan Botezătorul a fost decapitat tocmai din acest motiv (i-a spus lui și sotiei sale că ei nu se cuvine să fie impreună pentru că ea e sotia fratelui său), apostolii, urmașii lor și Insuși Domnul Isus la fel. La fel vor face și la sfârșit pentru că noi creștinii, urmașii lui Cristos nu tolerăm păcatul la fel cum nici Cristos nu l-a tolerat. EL a venit in lumea asta să ne dea Lumină, EL lumina lumii, să ne elibereze de păcat și să ne dea viata veșnică tuturor acelora care cred și IL urmează pe EL.

Le-au tăiat limbile predecesorilor noștri, au fost schingiuiti in ultimul hal. In groapa comună descoperită in Ucraina erau trupurile unor lideri creștini, in Asia e prigoană mare, Securitatea tintea in special creștinii. De ce oare ? Și iudeii ii ziceau Domnului Isus: tu care ești copil din flori vi la noi să ne inveti ? Rezolvă-ti problema și după aceea iti permitem să ne vorbești. Ori Domnul Isus le-a vorbit fără ocolișuri, EL care e Adevărul tocmai pentru asta a venit, să dea la iveală toate lucrările celui rău. Pentru că păcatul paralizează, orbește, omoară, EL l-a găsit pe paralitic, orb, mort și l-a vindecat/inviat. Au vrut să le inchidă gura la toti, crezând că omorându-i stârpește legătura cu Dumnezeu dar nu poti fugi niciunde de ochii Săi. EL iti dă soare și ploaie, pentru că bunătatea Sa te atrage spre EL.

Atâta vreme cât se poate găsi să venim spre EL. Vrei să-L vezi pe Hristos in urmașii Lui dar vrei să-I și inchizi gura ca să nu-I auzi glasul Celui care te cheamă. Intr-adevăr există ca in toate grădinile și copaci uscati, chiar și printre apostoli (cei care au trăit impreună cu Hristos) dar nu e corect să-L judeci in functie de uscături. Mâine, cineva ca tine va pune pistolul la tâmpla copilului meu (așa cum s-a intamplat celor 4 misionari pe 7 august in orașul sirian Allepo) și-mi va spune să tac și să tolerez homosexualii, sărbătorile și lucrările lumii dacă voi dori să trăiesc eu și urmașii mei. Să las Biblia și să uit de Hristos pentru ca lumea asta să trăiască ”fericită” așa cum a trăit inainte de venirea Sa.

Oamenii de mijloc, nici cu Hristos nici cu lumea sunt cei mai năpăstuiti. Articolul are un public tintă: creștinii și explică pe scurt ceea ce Biblia condamnă de multe ori, cât de ușor ne lăsăm conduși pe căi greșite ca după aia să ne intrebăm de ce Dumnezeu nu se mai apropie de noi ? Vrem să ne trăim viata cum dorim dar IL vrem să ne fie Dumnezeu și să ne tolereze așa cum suntem dar EL ne spune după ce ne scoate din mocirlă: Du-te, și să nu mai păcătuiești ! E ciudat cum, atunci când vrei să fii angajatul unei firme semnezi un contract și spui că respecti unele reguli știind că ai statut de angajat dar cu Dumnezeu vrei să fii liber de contract și totuși să te numești fiu al Său, sub ocrotirea Sa. Asta vrea creștinul de azi, să trăiască ”liber” in poftele lumii sub ocrotirea Celui Prea Inalt.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 10/31/2015 01:37:00 a.m.