Adventistii lui Miller


Unii spun că erau intre 50 și 500.000 de mileriti dintre care multi și-au vândut averile ce L-au așteptat pe Mesia in acele 3 nopti din 1844. După 20 de ani au ajuns 3.500 iar in 2014 devin 18 mil. Tare mă tem că după Marea Dezamăgire din 1844 când Miller a indrăznit să profetească greșit (de 3 ori: 21 martie, 18 aprilie si 22 oct) ceea ce doar Tatăl știe (ziua venirii lui Hristos) va exista incă o dezamăgire cu privire la evenimentele finale, mai exact la venirea următorului Papă.

Dacă profetul greșește, Biblia spune să fie omorât cu pietre dar in zilele din urmă ii amăgește pe oameni chiar implinindu-se temporar. Și după profeti mincinoși au mers oamenii dar timpul le-a dovedit autenticitatea. Marea mea mirare e cu câtă ușurintă trec oamenii la altă Evanghelie la fel ca galatenii (Gal1.6). Dacă tu ești mântuit prin tinerea Sabatului atunci degeaba a murit Hristos !

Doar Dumnezeu care are milă se poate revela unei inimi sincere care dorește o apropiere de Domnul și de Evanghelia nealterată care spune că indreptătirea (actul lui Dumnezeu prin care ii declară pe oameni liberi de vinovatie și plăcuti inaintea Lui, considerati ca fiind drepti) vine prin credintă. Căci dacă această indreptatire vine prin Lege, degeaba a murit Cristos (gal2.21).

Marcu 12.6: Singurul pe care-l mai avea era un fiu preaiubit. În cele din urmă (ultimul), l-a trimis la ei, spunându-şi: „Pe fiul meu îl vor respecta!“ De ce majoritatea religiilor de după Hristos au nevoie de profeti sau invătători femei când apostolul Pavel spune clar că femeii nu-i dă voie să invete pe altii ci să stea in tăcere ?

Dacă ceea ce scrie aici e adevărat inseamnă că suntem in zilele din urmă când cei aleși nici nu-și dau seama de duhul rătăcirii https://minciunileadventiste.wordpress.com/Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/08/2015 02:44:00 p.m.