Iadul e o inventie a bisericii


Sursa e libertatea, iar preotul e american. Știre de cancan.
Multe căi sunt in lume, insă putini merg pe Calea (Eu sunt Calea, Adevărul și Viata) cea ingustă. ”Cine Mă iubește păzește poruncile Mele” spune Domnul Isus. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe singurul Său Fiu pentru ca oricine crede in EL să nu piară ci să aibă viată veșnică. Iar manifestarea credintei autentice se vede prin roadele ei, in fapte. Cei aleși nu sunt bulversati de știri de doi bani, nici dacă un inger din cer ar veni să spună o altă Evanghelie pentru că sunt inrădăcinati in EL.
http://caplimpede.ro/un-preot-intoarce-crestinismul-pe-dos-iadul-e-o-inventie-a-bisericii-pentru-a-controla-mintile-oamenilor-video/ 

Incă un argument in plus că bunăstarea nu ne apropie de Dumnezeu. Probabil prin logică intelegi varianta evolutionistă: că am ajuns la complexitatea la care suntem datorită unor intămplări miraculoase succesive, că provenim din Nimic, făcând Nimic și tinzând spre Nimic.

Iti respect credinta (și cred că pe lângă poftă te poti lăuda și cu aceasta) pentru că ea dictează destinul, e decizia ta dar atunci când amintești de Dumnezeu și de Cartea Sa chiar dacă timpul a demonstrat că nu are nevoie de apărare din partea omului, logica nu te ajută cu nimic in argumentarea falsitătii Scripturii cu citate dintr-o Biblie spicuită superficial de un pastor american.

Insăși natura ne arată că pentru a participa la un semi-maraton e nevoie de mult exercitiu pentru a experimenta conditiile, dar multi ”profesioniști” neștiutori care se avântă in alergare nu ating nici finishul. E drept că unii, pretinși urmași ai Lui Hristos, au dorit controlarea mintilor oamenilor, o manipulare, dar asta e dorinta tatălui lor, Satan. Dumnezeu nu manipulează, vrea ca toti oamenii să vadă mântuirea și să creadă in Hristos, Fiul Său, dar ii tolerează până la un timp pe cei neștiutori și necredincioși.

Dacă dragostea lui Dumnezeu, prin care Creatorul are de ales intre tine și Fiul Său (comoara Sa cea mai de pret) și te alege pe tine (care atunci când a făcut alegerea nu existai, erai un păcătos, un necunoscut) ca EL să moară in locul tău având inima ruptă din dragoste pentru tine pe cruce e considerată manipulare, dacă actul de a te crea și a făuri toate conditiile pentru a exista e tot o manipulare ce drept mai avem noi să vorbim despre Logică ?Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/08/2015 02:59:00 p.m.