Problema cartuselor la imprimante rezolvata cu CISS

Vi s-a întâmplat ca atunci când aveați nevoie mai mare să listați un proiect pentru școală să nu mai fie tuș ? Ori a trecut prea mult timp de când nu ați mai folosit-o, ori nu mai aveți tuș. Eh, uite din această cauză imprimanta mea stă în dulap și nu am mai folosit-o de ceva timp tocmai din acest motiv. Pentru că la o imprimantă trebuie să ai grijă de tușul ei să nu se întărească sau să nu se termine. Și când s-a terminat trebuie să mergi la un magazin specializat să dai o grămadă de bani sau să faci comandă specială pentru acel tip de tuș. O adevărată afacere pentru magazine și o bătaie de cap pentru cei care folosesc aceste produse. Însă nici pe partea cealaltă nu ne convine pentru că magazinele din centrul orașului percep taxe destul de mari pentru o simplă imprimare. Nu mai zic despre magazinele foto care cer după părerea mea mult prea mult pentru o poză tipărită și pe deasupra trebuie să mai faci un drum și să pui pozele pe stick sau pe cd. Mult mai ușor e să ai o imprimantă acasă pentru a lista ce poză dorești instantaneu. Însă rămâne problema cartușelor.

 

 

Iată că această problemă s-a rezolvat cu CISS și clipul de mai sus precum și o căutare aprofundată pe google despre această tehnologie m-a convins să comand de pe cissMarket.ro tipul potrivit de cartuș pentru imprimanta mea la un preț promoțional și să scap despre această problemă. Acum pot folosi imprimanta oricând și oricât iar cu banii strânși îmi pot lua un alt laptop. Am observat că folosind acest sistem cu alimentare continuă cu cerneală nu mai e nevoie să schimbi cartușul și ai garanția că nu se vor usca niciodată cartușele. Și vă dați seama ce presupune acest lucru.

 

 

Nu mai trebuie să fii stresat că ți-ai luat un cartuș color pe care ai dat jumătate din salariul tău pentru a putea avea pozele pe care le dorești sau a putea imprima proiectele sau temele cerute la școală pentru că tușul nu se mai usucă și îl poți folosi când dorești. Pe lângă acest fapt vei observa că acest cartuș va fi tot timpul plin iar culorile produse sunt vii și constante indiferent de numărul de pagini tipărite sau de perioada de timp scursă între folosiri. Acum poți să listezi cărți întregi găsite de pe internet pentru că-ți permiți. La așa preț (29ron la 100ml) nu putem decât să ne răsfățăm cu toții pentru că ne costă la fel pentru alb negru sau color. Ba chiar poți să te asiguri că ai un profit substanțial dacă alegi să faci o astfel de investiție și să le faci și altora contracost acest serviciu. Pentru că o imprimanta cu CISS e una funcțională și de calitate pe care o poți folosi la adevărata ei valoare.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari