Castiga produsul preferat in valoare de 350 ron


Durata: 19.10.2011 - 19.11.2011
Premii:
Produsul preferat de fiecare concurent in parte, prezent pe siteul desario conform regulamentului. Exista doar 3 premii, alocate primilor concurenti care indeplinesc regulamentul.
Ce trebuie sa faca un participant ?

  • sa acceseze pagina de concurs aflata pe pagina Facebook Desario
  • sa se inscrie la concurs prin publicarea unei poze cu produsul dorit de pe siteul desario pe wall-ul paginii de Facebook Desario  http://www.facebook.com/DesarioBoutique  (pretul produsului nu trebuie sa depaseasca 350 ron) si sa obtina o suma de like-uri si comentarii cat mai apropiata de pretul in ron al produsului selectat. (in concurs intra orice produs Desario dincategoriile imbracaminte, incaltaminte sau accesorii, cu conditia ca pretul produsului selectat sa nu depaseasca suma de 350 ron.)
  • Pentru validarea inscrierii la concurs, sa trimita un e-mail cu titlul Concurs Facebook la adresa marketing@desario.ro in care vor specifica numele si prenumele reale, varsta, ocupatia, nr. de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin si contul de Facebook cu care intra in concurs.
2011-10-24 21 58 53
Participa aici


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 10/24/2011 10:00:00 p.m.