Sistemul informatic DGFP nu confera conditii de siguranta


Le-am cerut celor de la Directia Generala a Finantelor Publice Caras-Severin sa-mi trimita adeverinta de venit prin e-Mail pentru ca si-au facut sediul cu 3km catre periferie si nu se poate ajunge decat cu taxiul acolo, iar costul de 20 ron nu-l suporta ei din buzunarul propriu (asta pentru ca trebuiesc facute doua drumuri, unul pentru a depune cererea de eliberare a adeverintei de venit, altul pentru platirea taxei de 2 lei (atentie, cele de la casierie au alt program, deci sunt mari sanse sa faceti inca un drum) + inmanarea personala a adeverintei). Mi-au raspuns asa:

Adeverinta de venit contine date din categoria secretului fiscal (venituri obtinute), precum si date cu caracter personal (codul numeric personal), transmiterea documentelor de acest tip prin e-mail nu este posibila deoarece in acest moment sistemul informatic implementat nu confera conditii de siguranta.
Ok. am inteles. Internetul e doar pentru facebook si hi5.
Oamenii astia n-au auzit de Gmail ? Are https in fata si e gratis.
Au cerut fonduri de la UE iar calculatoarele pe care le au pe birou sunt de design ? Arata bine LCD-urile cu sigla Apple e adevarat si tara a luat imprumut de zeci de miliarde de la FMI sa ne laudam ca Romania are calculatoare dar nu le poate folosi.

sursa imaginii


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 10/28/2011 02:36:00 p.m.