Neregulile concursurilor lui Postolachi Dumitru: mai-ieftin & concursuri

organizeaza un concurs cu un premiu: un voucher de 1.000 lei. 

Sunt mai multe nereguli la acest concurs: cel mai important e ca premiul, el spune ca e de 1.000 lei insa valoarea lui exacta e calculata ca media unor sume inmultite cu 1.000 se ajunge de fapt la 100 lei, uite aici:
Ce poti castiga?
Premiul: un voucher de cumparaturi de pana la 1.000 lei.
Valoarea exacta a premiului se va calcula astfel:
- saptamanal se face raportul dintre numarul celor care discuta pe wall-ul personal despre pagina facebook Cel Mai Ieftin si numarul total de fani ai paginii (in momentul lansarii concursului raportul este 164/995);
- la finalul concursului se face media artimetica a celor 4 rapoarte si se inmulteste cu 1.000;
- rezultatul final astfel obtinut reprezinta valoarea voucherului oferit ca premiu;
primul raport e 164/995 = 0,164 in prezent s-a ajuns la raportul 120/1120 = 0,107 iar pana in 11 decembrie 2011 (cand ii expira probabil voucherul castigat de el la alt concurs) raportul va scadea pentru ca vor fi multi fani castigati prin aceasta smecherie insa acestia vor fi pasivi, credeti ca vor da un like pe pagina lui cu produse senzationale ? prin urmare media aritmetica va fi ~0,100 si inmultit cu 1000 va da “valoarea exacta a premiului” adica 100 ron.

Sponsor oficial al concursurilor e un alt site de-al lui pe care-l promoveaza. Apoi nu mai vorbim despre alegerea castigatorului:
Cine castiga?
Castigatorul va fi desemnat astfel: se iau cele 6 numere de la extragerea 6/49 din data de 11 decembrie 2011, se inmultesc si rezultatul inmultirii se imparte la numarul de participanti.
Restul acestei impartiri va reprezenta castigatorul concursului (De exemplu: daca restul este 1 castigator este primul participant care a distribuit pe wall postarea prin care se anunta concursul, daca restul este 0 castigator este ultimul participant care a distribuit pe wall postarea prin care se anunta concursul).
Numarul alocat fiecarui participant este dat de ordinea cronologica a participarii la concurs.
ultimul castigator are sansa dubla prin alocarea lui 0 si ultimului numar. Va rog evitati concursurile fara un regulament bine pus la punct, si fara smecherii de genul valoarea voucherului de fapt este … sau va dam premiul cand ajungem la 100.000 de fani.

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari