Concurs Castiga 100 de euro


Durata: 01 Decembrie 2011 - 31 Decembrie 2011
Tip: jurizare
Premii:

  • 1 x 100 de euro
Ce trebuie sa faci ?
  1. Scrie pe blogul tau 2 articole unul promovand FastPay.ro subliniind faptul ca se poate face incarcare electronica Vodafone, Orange sau Cosmote cu ajutorul lui iar celalalt promovand ideea de reincarcare rapida 24 de ore din 24. Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://haotik.ro/2011/12/01/campanie-incarcare-electronica-cu-fastpay-ro.htm) si unul catre FastPay.ro (se recomanda ca linkul sa fie pe cuvinte precum: reincarcare Vodafone, reincarcare Orange, reincarcare cartela cu PayPal, reincarcare electronica, cartele cu PayPal, reincarcare prin PayPal, etc).
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe haotik.ro cu linkul catre articolul tau sau trimite e-mail la office@nanotel.ro cu linkul catre articolele tale.
  3. Promoveaza evenimentul pe Facebook si pe Twitter folosind hashtagul#FastPay .

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/08/2011 02:35:00 a.m.