Concurs Castiga 1000 de euro


Durata: 1 decembrie 2011 - 13 ianuarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

  • 1000 de Euro si sansa realizarii propriei idei
Ce trebuie sa faci ?
  1. "Brain Station 5" este cea de-a patra sesiune a competitiei Europene pentru noi idei de formate TV. Aceasta poate fi sansa noilor talente. Cautam tineri creativi din toate domeniile (ex. Film, media, arta, publicitate, fashion, teatru, filologie, new media) care sunt interesati de televiziune, care au idei si sunt doritori sa ni le prezinte. Cu ajutorul expertilor in domeniu, intr-o intalnire creativa vom dezvolta aceste idei.Pentru a putea participa la aceasta competitie, trebuie sa ne trimiti datele tale de contact si ideile pe scurt completand formularul de mai jos sau prin e-mail la adresa: brainstation@primatv.ro.
  2. Fiecare echipa inscrisa trebuie sa fie formata din maxim 3 persoane si sa aiba un nume. Din numarul total al celor ce au aplicat, 10 echipe vor fi alese pentru a participa la intalnirea din Bucuresti. Cele 10 echipe vor avea sansa sa-si dezvolte ideile cu ajutorul profesionistilor, reprezentanti ai postului Prima TV.

Participa aici

2011-12-20 04 10 15


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/20/2011 04:10:00 a.m.