Concurs Castiga 180 de brazi de Craciun si 100 de cosuri cu cadouri


Durata: 6 – 19 decembrie 2011
Tip: joc
Premii:

  • 180 de brazi de Craciun si 100 de cosuri cu cadouri
Ce trebuie sa faci ?
Împodobeşte-ţi bradul, despodobeşte-ne de premii.
Intră în cursă pentru premiile speciale de Sărbatori. Dă click pe globuri, sparge-le şi câştigă şansa de a participa la tragerea la sorţi pentru unul din cei 180 de brazi naturali de Crăciun şi cele 100 de coşuri de cadouri (1 sticle de suc+1 pachet cafea+1 ciocolata) oferite de Libertatea.
Dacă îţi plac la nebunie luminile oraşului iarna, vitrinele pline de globuri şi mallurile prin care un Mos Craciun mai mult sau mai puţin convingător îţi iese în cale de niciunde, din 5 în 5 minute, atunci înseamnă că trăieşti acum cele mai fericite zile.
Se poate, la fel de bine, să te enerveze la culme toată explozia a ceea ce ţie ţi se pare fericire de marketing: nimic mai mult decât poveşti sclipitoare care au un singur scop: să te facă să cumperi nebuneşte sclipiciuri care n-au nicio legătură cu spiritul Crăciunului.
Ştii ceva? Cred că orice ţi-ar plăcea sau te-ar enerva, de un cadou n-ai cum să nu te bucuri! Intră în joc, te vei distra şi ai toate şansele să te alegi şi cu ceva.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/08/2011 01:16:00 a.m.