Concurs Castiga 2 telefoane dual sim Allview: F2 Crony si F3 Sensy


Durata: 20 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Descopera cele mai smart device-uri pe Mobile-News, si alege dintre ele, un telefon, o tableta, un laptop sau orice alt gadget pe care l-ai face cadou cuiva drag. Spune-ne apoi pe wall pentru cine l-ai ales si de ce si posteaza-ne linkul cu articolul despre device din site-ul nostru pe Facebook.
1. Fii fanul nostru pe Facebook si sa accesezi site-ul www.mobile-news.ro
2. Fii cetatean roman cu varta peste 18 ani
3. Alegi din articolele de pe www.mobile-news.ro, un device Allview sau alt brand, pe care l-ai face cadou de Craciun cuiva drag.
4. Postezi pe wall-ul paginii noastre de Facebook http://www.facebook.com/mobilenews.romania o postare cu linkul catre articolul ales, persoana careia i-ai face cadou device-ul si un motiv pentru alagerea facuta.
5. Ne vizitezi pe pagina de Facebook si sa aflam impreuna, pe 21 decembrie, cine sunt fericitii castigatori ai cate unui telefon Allview F2 Crony si respectiv Allview F3 Sensy.
Multa inspiratie la ales cadoul smart de Craciun!

Participa aici

2011-12-16 23 09 56


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/16/2011 11:18:00 p.m.