Concurs Castiga 3 aparate SodaStream


Durata: 20 decembrie 2011 - 20 ianuarie 2012
Tip: ?
Premii:

  • 3 aparate SodaStream
Ce trebuie sa faci ?
Raspunde pe forum la intrebarea: “Tu de ce iti doresti un aparat SodaStream?” in perioada 20 decembrie 2011 – 20 ianuarie 2012 si poti castiga unul dintre cele 3 aparate SodaStream.
Cu aparatele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonatata sau bauturi racoritoare carbogazoase. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, aparatele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonatate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.
Utilizarea aparatelor SodaStream reduce semnificativ cantitatea de sticle de plastic folosite, protejand astfel mediul inconjutaror, prin reducerea poluarii.
Principiul de functionare al sistemelor SodaStream este se bazeaza pe buteliile reincarcabile de CO2. Cu o butelie de CO2 se pot carbonata pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pana la 60 de sticle de plastic poluante.
Ca solutia sa fie completa si sa va puteti prepara in propria casa cele mai delicioase bauturi racoritoare carbonatate, SodaStream va pune la dispozitie o gama variata de siropuri in diverse arome: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.
Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/21/2011 01:21:00 a.m.