Concurs Castiga 3 seturi de vase de gatit de la Pyramis


Durata: 5-22 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

    Premiul I: Tigaie Evergreen 24cm cu capac din sticla, Platou inox 18/10 40*28cm
    Premiul II: Oala inalta Studio 24cm 7,5lt , Tigaie teflon Olympia 20cm
    Premiul III: Tigaie Ceratech 28cm , Platou inox 18/10 31*21cm , Ibric Advanced nr.3
Ce trebuie sa faci ?
Conditii de participare
Vizitati site-ul www.vasedegatit.ro, alegeti un produs care va place, copiati link-ul si lasati-l aici intr-un comentariu. Spuneti ce ati vrea sa gatiti in el. Apoi, dati Like paginii de facebook Vase de gatit- Pyramis.
De asemenea, va rugam sa lasati in comentariu si adresa dvs. de e-mail pentru a va putea contacta daca castigati. Toate conditiile sunt obligatorii.
Concursul se desfasoara intre. va puteti inscrie pana in data de 21 decembrie 2011, ora 23, 59. Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 decembrie 2011
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu random.org si vor fi contactati prin e-mail pentru datele de contact pentru inmanarea premiului. Premiile vor fi expediate numai in Romania, de catre sponsorul concursului (www.vasedegatit.ro, Pyramis), in termen de 7 zile de la stabilirea datelor de contact. Daca cei contactati nu vor raspunde la e-mail in termen de 72 de ore, vom considera ca e-mailul nu este valid si vom alege alti castigatori, tot prin tragere la sorti.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 04:35:00 a.m.