Concurs Castiga 3 vouchere Proges de 1200, 700 si 500 lei


Durata: 23 decembrie 2011
Tip: cel mai bun scor
Premii:

  Premiul 1: voucher 1200 Ron
  Premiul 2: voucher 700 Ron
  Premiul 3: voucher 500 Ron
  premiile constau in produse pentru amenajari interioare: parchet (laminat, masiv sau triplustratificat), mocheta, covoare, tapet, perdele si draperii.
     Ce trebuie sa faci ?
     Pentru a participa, concurentii trebuie sa publice pe pagina de Facebook Proges o fotografie personala prezentand o camera decorata pentru Craciun, o imagine cu un peisaj de iarna sau fotografia concurentului intr-un decor de iarna. Dupa ce au incarcat poza, participantii isi vor chema prietenii sa le voteze poza.
     Cei care nu au cont de utilizator pe Facebook si doresc sa participe sunt rugati sa isi creeze, pe site-ul www.facebook.com, folosind o adresa de email valida, cat si nume si prenume reale. Atentie: Se poate incarca o singura poza pentru fiecare participant in parte.
     Primele trei imagini in ordinea descrescatoare a voturilor stranse vor fi desemnate castigatoare
     Desemnarea castigatorilor va avea loc in data de 24 decembrie 2011. Castigatorii premiilor vor fi notificati prin intermediul site-ului www.proges.ro si prin e-mail pe adresa furnizata de participant,iar lista castigatorilor va fi anuntata si pe site.

     Participa aici

     2011-12-12 23 11 46


     Urmărește cele mai bune Promotii Online.

     Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
     Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.     Postat de admin în 12/12/2011 11:12:00 p.m.