Concurs Castiga 5 aparate foto, 2 imprimante si alte premi Air Wick


Durata: 07 Decembrie – 27 Decembrie 2011
Tip: joc
Premii:

 • 5 aparate foto, 2 imprimante si alte premi Air Wick
 • Premiile Campaniei aferente pozitiilor de la 1 la 10 in ordinea numarului de puncte acumulat de Participanti constau in:
  I. Imprimanta + Set hartie foto, Aparat Foto, Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva), Pachet Durex cu mascota Spermi, Lumanare Curcubeu Air Wick
  II. Imprimanta + Set hartie foto , Aparat Foto, Lumanare Curcubeu Air Wick
  III. Aparat Foto, Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva), Pachet Durex cu mascota Spermi, Lumanare Curcubeu Air Wick
  IV. Aparat Foto, Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva)
  V. Aparat foto, Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva)
  VI. Aparat foto
  VII. Aparat foto
  VIII. Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva) Pachet Durex cu mascota Spermi, Lumanare Curcubeu Air Wick.
  IX. Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva), Pachet Durex cu mascota Spermi, Lumanare Curcubeu Air Wick
  X. Dispenser automat cu sensor pentru sapun lichid (Aparat + Rezerva), Pachet Durex cu mascota Spermi, Lumanare Curcubeu Air Wick
Ce trebuie sa faci ?
Participantul acceseaza aplicatia “Caminul Air Wick”. Acesta este un joc prin care Participantul isi va demonstra abilitatile de design interior a unui camin virtual, compus dintr-o incapere pe care Participantul o va mobila, decora si intretine, acumuland cu fiecare astfel de actiune puncte. Cu punctele pe care fiecare astfel de actiune i le aduce, Participantul va putea cumpara noi obiecte pentru caminul virtual. La randul sau, achizitionarea de noi obiecte permite executarea de mai multe actiuni aducatoare de puncte. Primii zece Participanti in ordinea numarului de puncte acumulate la incheierea Campaniei vor castiga premiile afectate acesteia.
De asemenea, vizitatorii paginii Facebook a Air Wick Romania vor putea vota (prinfunctia „Like” a paginii) caminele preferate. Numarul de Like-uri obtinute de fiecare camin va ajuta la departajarea Participantilor cu acelasi numar de puncte la incheierea Campaniei.
In “Caminul AirWick”, Participantul poate acumula puncte prin realizarea actiunilor disponibile. Pentru a beneficia de actiuni cat mai multe, el trebuie sa isi achizitioneze cat mai multe obiecte. Achizitionarea unora dintre obiectele disponibile este posibila numai dupa achizitionarea altora.
Participa aici

2011-12-10 17 17 12


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/10/2011 05:17:00 p.m.